x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Litoral 2004 - Laguna intra la apa

Litoral 2004 - Laguna intra la apa

17 Iul 2004   •   00:00

Nicoleta Luciu nu mai are nevoie de nici o prezentare, emisiunile de la Pro TV transformand-o intr-o femeie dorita de marea majoritate a barbatilor. Nemultumita sa stea in umbra lui Teo, fosta Miss Romania, ca toate fetele care arata bine, incearca sa-si cladeasca o cariera muzicala.

HORATIU TUDOR

Cand am dorit sa inchiriem, pentru sedinta foto, o hidrobicicleta, o localnica in varsta, proprietara unei barci si a catorva alte ambarcatiuni de agrement, a spus ca ni le pune la dispozitie gratuit, doar daca vine sa dea mana cu Nicoleta.

IN BARCA. Initial, fetele au refuzat cu indarjire sa paseasca in apa marii, deoarece le era frica de algele marine, de cioburi de sticla si de scoici, ca nu cumva piciorusele lor sa se zgarie sau sa se murdareasca. Mai cu vorba buna, mai impinse de la spate, Anca si Nicoleta au raspuns pozitiv invitatiei fotoreporterului de a incerca marea cu degetul.

Ca sa le incurajam, am chemat un vaslas pentru a le plimba cu barca. Fetele s-au lasat convinse numai dupa ce le-am rugat sa faca un efort de imaginatie si sa creada ca respectivul barcagiu este un pirat care vrea sa le rapeasca.

Printre chicoteli, Nicoleta si Anca s-au lasat pe mana "lupului de mare" si au intrat in joc, zambind sa dea bine in poze.

Dar sa revenim la oile noastre. De precizat ca fetele nu au fite de vedete. In fiecare zi fac plaja alaturi de ceilalti turisti anonimi, doar ca isi leaga parul cu un batic si isi pun ochelari de soare.

In ceea ce priveste eforturile de a-si pastra silueta, aflati ca nici una dintre ele nu tine vreo dieta. Nici la gatit nu depun vreun efort considerabil, singurele feluri de mancare pe care stiu sa le prepare fiind ciorbele si salatele de vara.

TINTA. Pe plan muzical, Nicoleta recunoaste ca Anca Florescu are mai mult talent si asta deoarece timp de opt ani, in cadrul Liceului de Arta, sibianca a facut balet, coregrafie si canto. In prezent, amandoua iau ore de canto cu profesoara Zina Nichita.

Cu siguranta sunt favorizate de soarta, daca tinem cont ca de aproape un an creatoarea Marina Stoica se ocupa de vestimentatia lor, creandu-le in jur de zece costume pe sezon. Sunt constiente ca publicul lor tinta il reprezinta copiii si barbatii si ii apreciaza pe cei din urma pentru faptul ca la spectacole nu le arunca vorbe triviale, ci aud doar cate un oftat pofticios, care bineinteles ca le gadila orgoliul.

Acum insa, cand Radu Groza a devenit managerul lor, acesta este hotarat sa le schimbe stilul house cu cel pop-dance, care, crede el, va avea un mai mare impact la public.

In ceea ce o priveste pe Anca, ea a terminat Facultatea de Drept si, in prezent, este avocat stagiar. Este o caracteristica a familiei, deoarece atat mama, cat si bunica sunt juristi de profesie.

GELOZIE

Anca si Nicoleta se impaca bine, insa recunosc ca sunt geloase una pe cealalta. Nu o sa va vina sa credeti care este motivul. Anca e invidioasa pe sanii impresionanti ai Nicoletei, iar Nicoleta, pe fundul bombat al colegei sale. Mai mult, Nicoleta este de parere ca Anca are un posterior asemanator ca forma cu cel al lui Jennifer Lopez.

Aspirante - Racolate pentru Miss

SIMONA ECOVOIU, MIRUNA MIHALCEA

Am fost invitati sa facem parte din juriul competitiei "Miss Spiaggia", concurs de frumusete ce s-a desfasurat joi seara pe terasa Restaurantului Libanez din statiunea Mamaia.

PREGATIRI. Ne asezam pe scaunele si asteptam deschiderea show-ului, ce urmeaza a fi difuzat de TV Neptun, duminica, de la ora 23:00. Apar pe scena, cu picioarele tremurande, 12 fete dragutele, despre care am aflat ca organizatorii le-au selectat direct de pe plaja. Trei zile au durat pregatirile, timp in care turistele aspirante la titlul de Miss Plaja au invatat mersul de fotomodel.

PROBE. Concurentele au avut emotii pana in ultima clipa, cand a avut loc un test de cultura generala. Banal, de-a dreptul. Au fost si perle, ca doar suntem pe malul marii.

De pilda, o bruneta a fost ferm convinsa ca metrul este prelungirea litrului. O alta s-a aflat in imposibilitatea de a raspunde la intrebarea: "Ce ai face daca ai fi o perna?".

Dupa toate aceste intrebari, care le-au pus fetelor mintea pe bigudiuri, castigatoare a fost desemnata Carina Suruciuc, din Caras-Severin.

Noroc ca evenimentul nu a fost difuzat in direct de TV Neptun, deoarece unul dintre reflectoare a fost luat in picioare de un chelner, stricand astfel filmarea. Am plecat bucurosi ca scapam de invazia de tantari de apa, care s-au incapatanat sa ne dea tarcoale.

LA CALD

  • ANASTASIA: "AU VRUT SA LOVEASCA IN ION TIRIAC". Cunoscuta interpreta Anastasia Lazariuc a venit cu inima stransa la spectacolul "Gala Litoralului", ce a avut loc joi seara, la Teatrul de vara din Mamaia. A fost prima aparitie in public a interpretei, dupa scandalul in care a fost implicata fiica ei, Ileana. La avalansa de intrebari ale reporterilor, interpreta a raspuns sigura pe ea: "Am suferit un soc cand am auzit ca fiica mea si prietenul ei, Ion Ion Tiriac, au fost acuzati de consum si trafic de droguri. Nu cred ca fiica mea este consumatoare de droguri si ii sustin in continuare nevinovatia. Unde sunt probele? Am vorbit cu Ileana si cu Ion Ion in fiecare zi si chiar astazi m-am despartit de ei. Sunt speriati si nu inteleg ce li se intampla. Parerea mea este ca s-a vrut sa se loveasca prin acesti copii in Ion Tiriac. Timpul va dovedi ca am dreptate". (Horatiu Tudor)

  • RALUCA MOIANU A POFTIT LA UN INEL. Ca orice gravida, Raluca Moianu are pofte. Sotul ei are grija sa-i satisfaca toate dorintele. Zilele trecute, Ralucai i-a cazut cu tronc un inel din aur, Bvlgari. Punct ochit, punct lovit. Pe degetul gravidei a rasarit imediat inelusul. Pentru ca anul trecut a pierdut o sarcina, vedeta postului national va trebui sa se relaxeze cat mai mult. Recent, s-a intors din Egipt, unde a fost la Marea Rosie, iar acum se pregateste sa-si petreaca un week-end si pe malul Marii Negre. (Roxana I. Ancuta)

  • OVIDIU CUNCEA A PRIMIT BALOANE. Aflat pe Litoralul Marii Negre, Ovidiu Cuncea s-a trezit asaltat pe plaja de vanzatorii ambulanti. Dar in sensul bun. Celebrul mistocar de la "Ciao, Darwin" se plimba pe faleza ca omul care vine in concediu. Cum l-au zarit, comerciantii au inceput sa-l "loveasca" cu... daruri: baloane, ochelari de soare, jucarioare si alte chinezarii. Pana si vestitele scoici, "amintire de la mare". Copiii vedetei TV erau in culmea fericirii. Ovidiu s-a mirat si atunci cand fanii cu care s-a-ntalnit l-au intrebat de nelipsita mascota, gasca Francesca. Care, se vede treaba, a devenit "de pomina". Atat ca ei nu-i prea prieste soarele si-a ramas acasa. (Miruna Mihalcea)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden nicoleta anca