x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Litoralul azi - 18 august 2004

Litoralul azi - 18 august 2004

18 Aug 2004   •   00:00
Litoralul azi  -  18 august 2004

METEO. Vremea va fi frumoasa, cu innorari spre seara, cand izolat va ploua. Maximele vor fi cuprinse intre 25… 28°C, iar minimele intre 16… 18°C. Temperatura apei va fi in jur de 21… 22°C.

VERIFICARI. Cateva persoane au fost surprinse de specialistii Directiei de Sanatate Publica Judeteana Constanta facand tatuaje si piercing fara autorizatie. Cabinetele ad-hoc au fost inchise.

  • Nu va impacientati daca vedeti ca marea continua sa fie agitata. Conform prognozelor meteo, incepand de azi vantul se mai domoleste. Soarele va iesi din nou din nori, valurile vor reveni la dimensiuni normale, astfel ca nu va mai fi nici un pericol sa va avantati in larg. Cat despre alge, se pare ca nu va vor mai sacai.

  • Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta inca mai stabilesc ce sanctiuni sa acorde unitatilor unde s-au depistat minori lucrand pe timp de noapte. Inspectorii au efectuat o actiune de control la agentii economici din Mamaia pentru a depista cazurile de munca fara forme legale si pentru a verifica in ce conditii lucreaza minorii, mai ales ca acestia din urma, conform legii, nu au voie sa lucreze pe timp de noapte. La societatea "Triumph Turism SRL" au fost gasite la munca mai multe persoane sub 18 ani. A mai fost descoperita o persoana de nationalitate straina care lucra fara contract. Si la "Disco New Light" si "CDG Company SRL" au fost gasite tinere sub 18 ani pe post de animatoare. Unitatile verificate risca amenzi de la 50 de milioane la 100 de milioane de lei.

  • La Constanta se fac preselectii pentu box, handbal si fotbal. Clubul Sportiv Farul Constanta selecteaza copii nascuti in anii 1989, 1990 si 1991 pentru sectia de box. Doritorii se pot prezenta intre orele 8:00-10:30 si 16:00-18:30 la sala de box din Complexul Sportiv Tomis. Copiii nascuti in 1991 si 1992 care vor sa joace handbal sunt asteptati, de la ora 8:00 la Clubul Sportiv Scolar nr. 1 Constanta. Iar cei care viseaza la o cariera de fotbalist pot participa la selectia organizata la stadionul "Gheorghe Hagi" de catre Centrul de Copii si Juniori al FC Farul Constanta. Se pot prezenta doar cei nascuti in 1997.

  • La Spitalul Clinic Judetean Constanta se afla o persoana neidentificata care a fost gasita de niste turisti plutind pe mare la Eforie Nord. Femeia a fost vazuta de cativa tineri care se aflau pe plaja din zona Belona. Acestia au chemat imediat ambulanta. Pacienta a fost adusa la sectia de resuscitare, dupa care a fost transferata la Terapie Intensiva. Aici ea se afla sub atenta supraveghere a medicilor. Politistii continua cercetarile pentru a stabili circumstantele in care s-a produs incidentul.

  • Daca vreti sa va faceti tatuaje sau piercing, mai intai verificati daca unitatea unde va duceti are aviz medico-sanitar de functionare. Asta pentru ca specialistii Directiei de Sanatate Publica Judeteana Constanta au descoperit in statiunea Vama Veche persoane care faceau tatuaje si piercing intr-o rulota cu instrumentar fara sa detina autorizatii sanitare de functionare. Cei prinsi cu manta-n sac s-au ales cu amenda contraventionala in valoare de 40 de milioane de lei. De asemenea, a fost sistata activitatea atelierelor descoperite.

    UNDE NE DISTRAM

  • SATURN. De la ora 20:00, la Cinema Saturn incepe spectacolul "Prieteni si dusmani". Daca nu sunteti in aceasta statiune, atunci poate vedeti spectacolul la Gradina Neptun, in statiunea omonima, de la ora 20:30. Daca nici aici nu-l prindeti, mai aveti o sansa: la Eforie Nord, de la ora 21:00. Pentru dumneavoastra vor canta Daniela Györfi, Liviu Guta, Fizz, Adi Minune, Nico, Minodora, Catalin Arabu, Andreea. Zambetul pe buze va va fi adus de Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Stela Popescu si Axinte de la Vacanta Mare.

  • COSTINESTI. La Teatrul de Vara, de la ora 21:00 incepe "Show-ul Litoralului". Pe scena vor urca Blondy, Talisman, Romica Tociu si Cornel Palade (foto), Doru Octavian Dumitru, Mirabela Dauer, Nicu Constantin. Pretul unui bilet este de 100.000 de lei. Copiii sub zece ani pot intra gratuit. Grupurile organizate, formate din cel putin zece personae, pot plati jumatate de pret.

  • MAMAIA. Daca sunteti cu copiii si nu stiti unde sa-i duceti sa se distreze, va recomandam Teatrul pentru Copii si Tineret, Hotel Perla. De la ora 19:00 incepe "Magia circului". Regia apartine lui Rica Gherghilescu si Anetei Forna Christu. In "ring" vor intra Daniela Manolache, Gabriel Montescu, Rovena Paraschivoi, Maria Rusu, Lucian Zaharia, Tiberiu Rosu, Rodica Parase.

  • MANGALIA. O zi fara film nu se poate pentru cinefili. La gradina Farul, de la 21:30 incepe Troia, cu Brad Pitt in rolul lui Ahile. Rega ii apartine lui Wolfgang Petersen, cel care si-a mai pus amprenta pe filme ca "Furtuna perfecta", "Air Force One", "Alerta". O minunata poveste de dragoste pe care nu trebuie sa o ratati. Pretul unui bilet este de 50.000 de lei. Daca aveti copii, pentru ei veti plati pret redus: 40.000 de lei.
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden constanta