x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Liviu Guţă i-a luat copilului său bonă. Pe Serghei Mizil. Vezi întreaga poveste la „Acces Direct”

Liviu Guţă i-a luat copilului său bonă. Pe Serghei Mizil. Vezi întreaga poveste la „Acces Direct”

31 Dec 2013   •   11:00
Liviu Guţă i-a luat copilului său bonă. Pe Serghei Mizil.  Vezi întreaga poveste la „Acces Direct”

La „Acces Direct”, în ediţia specială de astăzi, de la ora 17:00, la Antena 1, telespectatorii vor putea afla cum a ajuns Serghei Mizil să aibă grijă de copilul lui Liviu Guţă o zi întreagă, dar şi ce au făcut aceştia.
În urma provocării lansate de echipa Acces Direct, Serghei a preluat din sarcinile zilnice ale prietenului său. Astfel, el a fost nevoit să facă teme cu Mario, băiatul în vârstă de cinci ani al lui Liviu Guţă, să măture curtea şi să meargă la cumpărături.
Pentru că la matematică nu s-a descurcat foarte bine, Serghei s-a schimbat în hainele menajerei şi a făcut casa „lună”, dar nu înainte de a merge la piaţă însoţit de Mario. Acolo nu doar a cumpărat alimente, dar a şi încercat să vândă ceva, pe copilul lui Liviu Guţă.
Telespectatorii care vor urmări în acestă după-amiază ediţia specială de „Acces Direct” vor putea afla dacă Serghei Mizil a trecut testul şi dacă va avea în continuare grijă de Mario.
 

×