x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lora recunoaşte la “Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars că vrea să apeleze la botox

Lora recunoaşte la “Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars că vrea să apeleze la botox

04 Sep 2014   •   15:33
Lora recunoaşte la “Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars că vrea să apeleze la botox

Emisiunea “Refresh by Oana Turcu” revine de mâine la Antena Stars cu aceeaşi ora de difuzare cu care telespectatorii s-au obişnuit deja, 16.00, dar cu 60 de minute în plus de informaţii despre beauty, sănătate, nutriţie şi life-style.

În prima ediţie din acest sezon, invitati vor fi fotbalistul Adrian Cristea şi cântăreaţa Lora. Fostul sportiv îi dezvăluie în premieră Oanei Turcu că este îndrăgostit şi că a intrat într-o relaţie serioasă: “iubita mea este tânără, foarte deşteaptă şi ştie foarte bine ce vreau de la viaţă”.

Cântăreaţa Lora, pe care telespectotorii Antenei 1 o pot vedea din nou, din 18 septembrie, în postura de jurat al emisiunii “Next Star”, a povestit cu lacrimi în ochi la “Refresh by Oana Tucru” despre relaţia cu mama ei: “Amândouă eram orgolioase şi m-am simţit vinovată pentru faptul că mama nu şi-a refăcut viaţa din cauza mea”. Artista a recunoscut în faţa telespectatorilor Antenei Stars că a trecut prin momente de depresie cauzate de relaţia cu iubitul ei din acea perioada, dar şi despre perioadele de sărăcie în care nu avea unde să stea şi ce să mănânce. Un alt subiect dureros despre care Lora a vorbit deschis în emisiunea Antenei Stars a fost şi accidentul de maşină prin care a trecut, dar şi despre cele patru operaţii de reconstrucţie a nasului pe care a fost nevoită să se suporte.

Pentru a le închide gura cârcotaşilor care susţin că şi-ar fi mărit buzele, jurata de la Next Star spune că acest lucru nu s-a întâmplat, ci aparatul dentar i-a modificat buzele. Pe viitor însă vrea să apeleze la botox atunci când va simţi că este necesar.

Care sunt planurile de viitor ale Lorei, dar şi dacă se vede în curând in postura de mama, telespectatorii Antenei Stars vor afla mâine, de la 16.00, în prima ediţie “Refresh by Oana Turcu” din acest sezon.

×