x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MagicFM, doi anişori

MagicFM, doi anişori

de Mihai Stirbu    |    14 Mar 2008   •   00:00

MagicFM a sărbătorit doi ani de la înfiinţare printr-o superpetrecere într-un club bucureştean.

MagicFM a sărbătorit doi ani de la înfiinţare printr-o superpetrecere într-un club bucureştean.

 

Invitaţii la eveniment au primit la intrare ochelari party style pentru a-şi intra în stare. Şi aşa s-a şi întâmplat, pentru că s-a dansat şi s-a cântat până în zori. Gazda evenimentului a fost Cristian Hrubaru, care şi-a început speech-ul prin a transmite un salut şi urări de bine Lianei Stanciu şi Teodorei, înainte de a-i prezenta publicului pe ceilalţi colegi, vocile MagicFM: Dan Dima, Dominique Iancu, Oli Brezoianu, Ioana de Hillerin şi directorul de programe MagicFM, Raluca Moianu.

Cum era de aşteptat, aşa cum şi la radio totul se întâmplă în timp real şi pe scena din Coyote Club au avut loc reprezentaţii live, prestate de voci puternice precum Mihai Trăistariu în duet cu Diana, trupele Grafic şi MARFAR.

S-au cântat piese celebre din repertoriul lui Elvis Presley, Janis Joplin, 4 Non Blondes, Olivia Newton-John, Village People sau Tom Jones.

Printre cei aproape 600 de invitaţi s-au numărat şi Bodo de la Proconsul, Cassa Loco, Kamara, Studio One, Fly Project, Zoli de la Sistem, echipa Mondenii, finaliştii Megastar.

Punctul culminant al petrecerii a fost intrarea tortului, care din cauza dimensiunilor şi greutăţii, 65 kg, şi-a făcut cu greu loc printre invitaţi, dar a ajuns cu bine la scenă pentru a putea fi fotografiat şi bineînţeles mâncat, iar bătaia cu tort a fost evitată la mustaţă.

Poate că aniversarea de 102 ani MagicFM la care visează Cristian Hrubaru e destul de departe, însă cei de la MagicFM şi-au propus ca de la un an la altul distracţia să fie cel puţin dublă.

×
Subiecte în articol: antimonden magicfm