x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mark Stam a învățat să schieze în Ucraina și a descoperit locul unde s-au filmat secvențe din Harry Potter, în Irlanda

Mark Stam a învățat să schieze în Ucraina și a descoperit locul unde s-au filmat secvențe din Harry Potter, în Irlanda

01 Feb 2019   •   21:53
Mark Stam a învățat să schieze în Ucraina și a descoperit locul unde s-au filmat secvențe din Harry Potter, în Irlanda

Pentru Mark Stam, 2019 a debutat cu multe premiere în viața personală. Artistul a petrecut pentru prima dată o vacanță la munte, în Ucraina, unde a învățat să schieze și, timp de o săptămână, a vizitat și Irlanda. Aici el a filmat pentru un nou videoclip și pentru cel de-al doilea episod din seria „Gânduri”.

 

Luna ianuarie mi-a adus mai multe călătorii și experiențe inedite. În primul rând m-am relaxat alături de familie, în Ucraina, la munte și am învățat și să schiez. A fost prima vacanță la munte din viața mea și a fost pur și simplu magică”, spune Mark. Cât despre magie, el a fost și mai impresionat când a ajuns în Irlanda, mai ales după ce a vizitat Cliffs of Moher, locul unde s-au filmat secvențe pentru unul dintre filmele Harry Potter.

Am fost, după părerea mea, într-unul dintre cele mai uimitoare locuri din lume, Cliffs of Moher. Este locul care până acum m-a impresionat cel  mai tare din viață, prin peisajele grandioase care ți se deschid în față, dar și prin înălțimea amețitoare. Oricum, în Irlanda, peste tot arăta ca în Harry Potter. Sau ca în Stăpânul Inelelor, desi știu că acesta a fost filmat în Noua Zeenlandă. Vă recomand tuturor să vizitați Irlanda, n-o să regretați. It's a lifetime experience”, povestește artistul, încântat.

 

Deși a muncit foarte mult și nu prea a avut timp și de cumpărături, Mark spune că a adus și câteva cadouri. „Am venit acasă cu două beri Guinness, Irlanda fiind țara de origine a acestei băuturi, și doi magneți pentru frigider. Nu ne-am permis mai mult din cauza bagajului, totuși ne-am dus la filmat, nu la shopping J”.

 

El și-ar dori ca anul acesta să mai călătorească în alte locuri, spunând că cel mai mult i-ar plăcea să ajungă la Amsterdam. În această perioadă, Mark pregătește lansarea unei noi piese și a celui de-al doilea episod din seria de materiale numite „Gânduri”. Prima parte, „Gânduri I”, a fost filmată la Chișinău.

×
Subiecte în articol: Mark Stam