x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mărturisiri surprinzătoare ale Giuliei: ”După ce am născut-o pe Antonia m-am luptat cu o depresie severă”

Mărturisiri surprinzătoare ale Giuliei: ”După ce am născut-o pe Antonia m-am luptat cu o depresie severă”

07 Oct 2017   •   22:09
Mărturisiri surprinzătoare ale Giuliei: ”După ce am născut-o pe Antonia m-am luptat cu o depresie severă”

Îndrăgita cântăreață și mama a doi copii, Giulia este invitata Florentinei Fântânaru în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”. Acum relaxată, artista a avut puterea să vorbească și despre perioadele mai puțin fericite ale vieții sale de familie.

Giulia, o mămică relaxată acum și o soție fericită, vorbește cu multă căldură despre familia ei frumoasă, însă recunoaște că drumul până aici nu a fost deloc unul ușor. ”Mie mi-a lipsit sentimentul acesta de < acasă> de-a lungul timpului. Mult timp, eu mergeam acasă doar ca să îmi schimb bagajele, ca la un hotel, și mi-am dorit foarte tare o familie, o casă în care să ne simțim acasă și copii!”, mărturisește Giulia.

Cu toate acestea, schimbările din viața sa, deși dorite îndelung, și-au lăsat amprenta asupra psihicului ei. Artista își amintește că, de departe cea mai grea adaptare, a fost la noul ei rol, acela de mamă. ”După ce am născut-o pe Antonia m-am luptat cu o depresie severă timp de câteva luni. A fost și schimbarea destul de mare, de la petreceri, concerte și drumuri prin țară, la biberoane și schimbat scutece. Pentru mine a fost groaznică partea cu alăptatul, nu am reușit nici eu, nici ea. Ne-am chinuit una pe cealaltă timp de trei luni, după care cred că organismul a decis că e cazul să ne oprim”, a povestit Giulia.

Pentru a depăși această perioadă grea a vieții, cântăreața s-a folosit de studiile sale în Psihologie și s-a luptat cu ea însăși. ”Am trecut cu greu de depresie pentru că încă aveam peste 70 de kilograme, mă îmbrăcam cu hainele soțului și nu înțelegeam cum alte colege de breaslă, care au născut în aceeași perioadă, erau deja la evenimente. N-am încăput în nicio rochie câteva luni, cred că acesta a fost unul dintre lucrurile care au declanșat depresia. Am citit foarte mult, am gătit mult, pentru că mă relaxează, și a trebuit să stau să mă remontez, să mă adun”, a mai spus Giulia, care a avut parte în acea perioadă grea de tot sprijinul soțului său, Vlad.

Cum păstrează pasiunea vie în relația cu soțul său, Vlad, și cum își cresc cei doi copii într-o manieră relaxată Giulia îi povestește Florentinei Fântânaru în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” , difuzată duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: giulia