x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MASS MEDIA - Stirile zilei

MASS MEDIA - Stirile zilei

06 Mar 2004   •   00:00
La Antena 1 reincepe "Canalul de Stiri"

Intr-un nou décor si cu personaje inedite, Canalul de Stiri debuteaza in acest sezon cu multa ironie si umor.

Ca un omagiu adus tututor femeilor de ziua lor, invitatele primei editii sunt fetele de la Blondy - Andreea Banica si Cristina Rus.

Impreuna cu cei doi realizatori si prezentatori ai emisiunii, Constantin Trofin si Ovidiu Uscat, cele doua blonde sexy vor discuta despre puterea femeilor de a schimba clasa politica din Romania.

Dosarele Securitatii la "Romania

mea" In aceasta sambata, de la ora 17:30, Emil Hurezeanu va propune o editie speciala a emisiunii "Romania mea". Moderatorul va intra in cel mai mare "depozit-arhiva" de dosare al fostei Securitati alaturi de Horia Roman Patapievici, membru al CNSAS, si de colonelul Florin Pintilie, seful Arhivei Centrale a SRI. Depozitul in care s-au efectual filmarile se afla la periferia Bucurestiului. La "Romania mea" veti afla povestea infiintarii temutei Securitati, precum si cateva metode de racolare a membrilor si informatorilor. Multi oameni au ajuns insa informatori in urma santajului, lista de amenintari fiind foarte lunga.

"Galaxia" a adus sase miliarde de lei

Cei care nu au vazut spectacolul "Galaxia Extraterestrilor" de la Circul Globus au doua motive sa faca acest lucru. Primul este ca show-ul, asa cum spune si sloganul evenimentului, este "o capodopera", iar al doilea - vor mai fi doar trei reprezentatii. Astfel, cei care nu au vazut spectacolul o vor putea face doar astazi, de la ora 15:00, si maine, de la orele 15:00 sau 18:30. "Galeria Extraterestrilor" este un spectacol creat special pentru a aniversa cei 50 de ani de la infiintarea Circului de Stat din Romania si nu putea fi decat unul de exceptie. Acest lucru este demonstrat si de faptul ca in aproximativ doua luni, spectacolul a fost vizionat de peste 75.000 de spectatori, incasarile din bilete depasind cu mult 6 miliarde de lei. (Adriana Paduraru)

×
Subiecte în articol: antimonden