x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Melanie Griffith invitată la balul balurilor la Opera din Viena

Melanie Griffith invitată la balul balurilor la Opera din Viena

07 Feb 2018   •   20:50
Melanie Griffith invitată la balul balurilor la Opera din Viena
Sursa foto: Manfred Werner/Manfred Werner

Actriţa americană Melanie Griffith, vedetă de la Hollywood şi fosta soţie a lui Antonio Banderas, va purta la 8 februarie, la celebrul Bal al Operei din Viena, o rochie semnată de regretatul designer franco-tunisian Azzedine Alaia, care a murit în noiembrie anul trecut la Paris, relatează EFE. 

Actriţa în vârstă de 60 de ani şi laureată a unui Glob de Aur este invitata de onoare a omului de afaceri austriac Richard Lugner, care în fiecare an aduce la "balul balurilor" din Viena o vedetă internaţională. Cei doi au participat la o conferinţă de presă la centrul comercial deţinut de magnat după ce actriţa a dat mai multe autografe fanilor ei vienezi. 

"Voi purta o rochie neagră a prietenului meu (Azzedine) Alaia (...) pe care o am de 20 de ani", a spus Griffith. "Voi asorta la ea un set de bijuterii", a precizat actriţa care s-a operat de curând de un cancer de piele. Ea a recunoscut că nu ştie să danseze vals, dar a mărturisit că va păşi pe pista de dans dacă Lugner o invită. 

Magnatul austriac a creat o tradiţie a balului, începând din anul 1991, invitând una sau mai multe vedete ale showbiz-ului internaţional la fiecare ediţie. În 2017 invitata de onoare a fost actriţa americană Goldie Hawn. De-a lungul timpului, printre oaspeţii săi s-au aflat Harry Belafonte, Larry Hagman, Joan Collins, Sophia Loren, Sarah Ferguson, Jacqueline Bisset, Pamela Anderson, Paris Hilton, Kim Kardashian sau Brooke Shields. 

Melanie a fost operată în urmă cu câteva săptămâni la nas de un cancer de piele, dar a asigurat că în prezent se simte bine. Este a doua oară când actriţa vizitează capitala austriacă, după ce în 2013 a participat la aşa-numitul Life Ball, un eveniment caritabil pentru strângerea de fonduri împotriva SIDA. 

Cea care a fost soţia lui Antonio Banderas timp de 18 ani, până la divorţul lor din 2015, a recunoscut că rămâne deschisă iubirii, dar nu şi a căsătoriei: "Nu mă voi mai căsători niciodată", a mărturisit ea. 

Întrebată despre mişcarea #MeToo, care denunţă hărţuirea sexuală în industria filmului, Griffith a spus că "i se pare minunat că există o dezbatere şi că lucrurile se vor schimba în bine de-acum încolo". Deşi a negat că ar fi avut o asemenea experienţă la Hollywood, ea a amintit de ceea ce i s-a întâmplat mamei sale, actriţa Tippi Hedren. 

"Ea a avut o experienţă oribilă cu Alfred Hitchcock, care a vrut să se culce cu ea, deşi ea l-a respins. Am crescut ştiind că am dreptul să spun nu oricărui bărbat", a precizat actriţa newyorkeză.AGERPRES

×