x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Michael Bolton vrea struguri fara seminte si laptuci

Michael Bolton vrea struguri fara seminte si laptuci

28 Apr 2005   •   00:00

Michael Bolton i-a surprins pe organizatorii romani cu meniul pentru cele trei zile, cat sta in tara.

  • de SIMONA ECOVOIU
  • MONDEN
  • POFTE. Michael Bolton prefera strugurii fara samburi si bomboanele M&M
    Ne-am fi asteptat ca Michael Bolton sa solicite un meniu pretentios, ca doar e ditamai vedeta. Din contra, lista lui e simplista, incluzand, printre altele, bomboane M&M si fructe de padure.

    Celebrul interpret Michael Bolton va concerta la Bucuresti, la Sala Palatului, la 21 mai, de la ora 20:00. Va zabovi pe plaiurile noastre trei zile, in perioada 20-22 mai, timp in care, dupa cum era si firesc, are niscaiva cerinte.

    VEGETARIAN. In privinta cazarii, solistul a ales sa doarma la Hotelul Crystal Palace, al lui Bogdan Dragomir, fiul lui Mitica Dragomir, acesta oferindu-i propriul apartament. Dar haideti sa va dezvaluim cate ceva privind lista de bucate. De exemplu, micul dejun, care trebuie sa fie pregatit cu o jumatate de ora inainte, include cereale, cafea, sucuri proaspete, briose englezesti, fructe confiate si miere. La pranz se vor servi supa si laptuci (salata), sandvisuri calde, lapte degresat si cafea fierbinte, iar la cina cartofi cu orez brun, legume proaspat gatite si sosuri pentru salate. Dupa cum vedeti, nu se pomeneste nimic despre vreo fripturica, Bolton fiind un vegetarian convins.

    BERE LA SCENA. Iar pe durata concertului, echipa a solicitat bauturi la gheata, ce vor fi plasate in partea stanga a scenei, cu o ora inaintea recitalului. Nu vor lipsi berea, sucurile si apa minerala. Iar cabina de machiaj va fi aprovizionata cu ceai, lapte, bere Corona, Budweiser si Bud Light, o sticla de vin rosu, fructe proaspete, in special banane, stafide, pepeni si fructe de padure, chips-uri, cutii cu cereale. Mai adaugati migdale, avocado, rosii, svaiter si painea de grau. Ca o curiozitate, va spunem ca Michael prefera strugurii fara samburi. Aici nu prea ne dam seama ce vor face organizatorii, care au cam fost pusi pe ganduri. Tacamurile trebuie sa fie din inox, fara ca vedeta sa specifice motivul. Iar ca desert, Bolton este amator de bomboane M&M, despre care se spune ca se topesc in gura, nu in mana.

    DUET
    Michael Bolton este sustinator al Partidului Democrat si un bun prieten al fostului presedinte american Bill Clinton, care, de altfel, va sosi la Bucuresti in aceeasi zi, la 21 mai. Bill a mentionat de multe ori ca Bolton este cantaretul sau preferat, iar cei din anturajul sau sustin ca nu e departe ziua in care Clinton il va acompania pe scena, la saxofon. In 2003, Camera de Comert de la Hollywood i-a "daruit" solistului o stea pe celebrul "Walk of Fame", pentru contributia adusa de artist in domeniul muzicii si al actiunilor caritabile. Ca sporturi, acesta a fost un aprig jucator de softball (o varianta mai usoara de baseball), avand propria sa echipa. Dar, de cand a inceput sa aiba probleme cu genunchiul, a lasat-o mai moale, reorientandu-se spre o disciplina sportiva mai usoara, golful. A jucat in toate tarile in care a calatorit si este posibil sa faca o partida si in Romania, cel mai probabil pe terenul cu pretentii europene din Breaza.
    ×
    Subiecte în articol: antimonden michael bolton michael bolton