x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Michael Douglas a facut un anunt tulburator. Un actor cunoscut sufera de CANCER

Michael Douglas a facut un anunt tulburator. Un actor cunoscut sufera de CANCER

01 Noi 2016   •   08:30
Michael Douglas a facut un anunt tulburator. Un actor cunoscut sufera de CANCER
Sursa foto: Georges Biard Picasa

Actorul american Michael Douglas a dezvăluit că Val Kilmer, alături de care a jucat în filmul 'The Ghost And The Darkness' (1996), suferă de cancer, relatează EFE.

"Val este un băiat minunat care se confruntă cu exact ceea ce am avut eu, dar lucrurile nu stau prea bine pentru el", a declarat Michael Douglas, prezent la Londra pentru un eveniment, şi care în 2010 a fost diagnosticat cu cancer la gât.

"Rugăciunile mele sunt alături de el. Din acest motiv nu aţi auzit prea multe despre el în ultimul timp", a precizat Douglas care la 72 de ani studiază posibilitatea de a face saltul la televiziune.

Val Kilmer, 56 de ani, a negat în ultimele luni faptul că suferă de cancer, în pofida zvonurilor care au apărut în acest sens în mass-media.

Vedeta din filmul 'The Batman Forever' (1995) a recunoscut în aprilie pe pagina lui de Facebook că i-a fost detectată o tumoare, dar a infirmat că ar fi vorba de cancer.

"Mulţumesc (pentru sprijin) dar nu am cancer. M-am vindecat de tumoarea în chestiune anul trecut. Nu vă încredeţi în zvonuri", a scris actorul pe contul său. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: cancer michael douglas Val Kilmer