x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden iUmor. Juratul Mihai Bendeac, curtat și în acest sezon de concurente

iUmor. Juratul Mihai Bendeac, curtat și în acest sezon de concurente

30 Aug 2016   •   15:43
iUmor. Juratul Mihai Bendeac, curtat și în acest sezon de concurente

Nu mai este deloc o surpriză pentru cei trei jurați ai emisiunii ca pe scena de la „iUmor” să urce oameni al căror umor de calitate să-i cucerească încă de la primele momente.

După cum nici faptul că Mihai Bendeac are și în acest al doilea sezon al emisiunii, ce va fi difuzat în această toamnă, la Antena 1, la fel de multe admiratoare ca în primul.

Întrebat de reporterul Observator Special cum se simte să fie atât de curtat, Mihai a răspuns că toată această curtoazie i se pare mai degrabă o sursă de umor: ,,În momentul în care vine o femeie la mine, indiferent dacă este tânără sau bătrână, mi se pare o sursă de umor, deoarece am și eu oglindă acasă și mă văd.’’, a adăugat cu modestie și sinceră uimire juratul de la iUmor.

Care sunt gesturile care le vor da de gol pe concurentele care-l admiră pe Mihai Bendeac și ce vor declara cel mai curajoase dintre ele atunci când se vor afla față în față cu juratul de la iUmor, telespectatorii pot vedea din această toamnă, la Antena 1, odată cu începerea celui de-al doilea sezon al emisiunii cu cele mai multe hohote de râs pe minut.

 

 

 

×
Subiecte în articol: mihai bendeac jurati juriu