x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mihai Bendeac, la un pas de sinucidere: “M-am trezit noaptea, pe jumătate ieşit pe geam, într-un apartament de la etajul 9!”

Mihai Bendeac, la un pas de sinucidere: “M-am trezit noaptea, pe jumătate ieşit pe geam, într-un apartament de la etajul 9!”

09 Feb 2017   •   16:32
Mihai Bendeac, la un pas de sinucidere: “M-am trezit noaptea, pe jumătate ieşit pe geam, într-un apartament de la etajul 9!”

Despre Mihai Bendeac se ştie că este unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul autohton, aşa că orice interviu cu vedeta nu poate sta decât sub semnul dezvăluirilor de senzaţie. Invitatul Florentinei Fântânaru în ediţia de duminică a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, Mihai nu se dezminte nici de această dată, mai ales că decorul în care se află, scena Teatrului de Comedie îl face să se simtă întocmai ca acasă.

“Nici pe mama nu pot să o iubesc aşa cum îmi iubesc profesia”, i-a mărturisit Mihai Florentinei, povestind că a avut în viaţa lui mai multe momente tensionate, care l-au făcut să se gândească la ce putea fi mai rău.

“Îmi aduc aminte că eram într-una dintre perioadele crunte ale depresiei şi îmi trecea destul de des prin minte gândul sinuciderii, ba chiar o consideram ca pe o soluţie optimă şi normală. M-am trezit noaptea, iarna, pe jumătate ieşit pe geamul unui apartament de la etajul 9, în care locuiam la vremea respectivă. Cred că am adormit tracasat şi cine ştie ce s-a produs în mintea mea!”, a povestit actorul.

Despre momentele grele din viaţa sa, despre oamenii dragi care i-au ghidat cariera, despre relaţia cu părinţii săi, dar şi despre ritualul dinainte de fiecare spectacol şi despre obiectele fără de care nu intră în scenă, Mihai Bendeac povesteşte duminica aceasta, de la 13.00, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.

 

 

 

 

 

×