x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Miliardarul britanic Richard Branson a căzut de pe bicicletă direct în cap

Miliardarul britanic Richard Branson a căzut de pe bicicletă direct în cap

28 Aug 2016   •   17:10
Miliardarul britanic Richard Branson a căzut de pe bicicletă direct în cap

Miliardarul britanic Richard Branson, fondatorul companiei Virgin, a suferit în timpul vacanţei petrecute în insulele Virgine un grav accident de bicicleta, în urma căruia s-a ales cu o rană la obraz şi la umăr şi o întindere de ligamente, a informat sâmbătă postul BBC citat de FE.

Branson, în vârstă de 66 de ani, pedala alături de copiii săi, Sam şi Holly, în momentul accidentului. El a declarat că "a pierdut controlul bicicletei" în timp ce cobora un drum în pantă şi a trecut peste un limitator de viteza pe care nu l-a văzut pentru ca se întunecase. A zburat apoi prin aer şi s-a lovit puternic de asfalt.

"Întreaga viaţă mi-a defilat prin faţa ochilor. Am crezut că o să mor. Casca mi-a salvat viaţa", a scris Branson pe site-ul Virgin. El a fost dus de urgenţă la Miami pentru a fi supus mai multor examinări medicale, iar medicii au confirmat că acum este în afara oricărui pericol.

Branson a declarat că este încrezător că va participa la Virgin Strive Challenge, o probă sportivă care se desfăşoară în septembrie în Italia. Miliardarul este mare amator de senzaţii tari: în 1987 a traversat Atlanticul într-un balon cu aer cald, iar în 2007 a sărit de pe Cazinoul Palms din Las Vegas, pentru a marca inaugurarea unui zbor al companiei sale aeriene, Virgin America.

AGERPRES

 

 

A photo posted by Richard Branson (@richardbranson) on

×