x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mircea Radu lanseaza "Din dragoste" 2004

Mircea Radu lanseaza "Din dragoste" 2004

17 Feb 2004   •   00:00
Mircea Radu lanseaza "Din dragoste" 2004

De la ora 20:00, la Antena 1, telespectatorii vor avea parte de reintalnirea cu Mircea Radu care dupa ce intreg anul trecut a renuntat sa poarte cravata in emisie a revenit "la ganduri mai bune" si va fi, asa cum chiar el declara, mai elegant. In plus, dupa schimbarea-soc care a facut valva printre fanele lui Mircea Radu, care s-au plans ca nu ii mai pot vedea gropitele din cauza barbii, prezentatorul emisiunii "Din Dragoste" tine sa le asigure ca nu trebuie sa isi mai faca griji: in acest sezon Mircea va aparea, in fiecare emisiune, fara exceptie, fara pic de barba.
In aceasta seara, la "Din Dragoste", telespectatorii vor avea parte de trei cazuri diferite, dar care au ceva in comun: fiecare in parte este impresionant si emotionant in felul sau.
Nu ratati asadar, in aceasta seara, lansarea celui mai nou sezon "Din Dragoste", care, asa cum declara chiar Mircea Radu, va fi cel mai bun de pana acum: "Imi era dor de reintalnirea cu telespectatorii. Oamenilor li s-a facut dor de emisiunea "Din dragoste" de marti seara, iar mie mi se facuse dor sa stau de vorba cu oamenii in "Caravana dragostei ". Ma bucur ca relatia dintre mine si oamenii simpli este foarte puternica. De aceea le promit ca acest sezon va fi cel mai bun de pana acum"

Cazuri unul si unul
upa ce au petrecut cateva zile de neuitat la Suceava, doi indragostiti, Angela si Vasile, au hotarat sa fuga impreuna. Cu doua minute inainte ca trenul sa paraseasca gara, tatal lui Vasile da buzna in compartiment si fara nici un cuvant, il smulge pur si simplu pe fiul lui din bratele Angelei. De la aceasta scena au trecut 32 de ani. Intre timp, Vasile s-a casatorit, are o sotie pe care o iubeste si doua fete frumoase. Cuprins de remuscari, Vasile a cerut ajutorul echipei "Din Dragoste" ca macar acum, dupa ce au trecut atatia ani , sa-i poata cere iertare Angelei.
SEBASTIAN S. EDUARD

×
Subiecte în articol: dragoste antimonden