x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mirela Retegan își spune povestea vieții, în direct, la ”Totul pentru dragoste”

Mirela Retegan își spune povestea vieții, în direct, la ”Totul pentru dragoste”

06 Mar 2018   •   11:00
Mirela Retegan își spune povestea vieții, în direct, la ”Totul pentru dragoste”

Mirela Retegan, cunoscută drept ”Tanti prezentatoarea” și cea care a înființat Gașca Zurli, vine, astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, emisiunea  prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1, pentru a împărtăși povestea ei de dragoste, care pare desprinsă dintr-un scenariu de film.

Mirela s-a îndrăgostit pentru prima dată la vârsta de 19 ani de un bărbat cu zece ani mai mare. Părinții ei nu au fost de acord cu această relație, mai ales că bărbatul ce avea să le fie ginere era în divorț cu mama copilului său. Cu toate acestea, Mirela a ales să-și urmeze inima și a fugit de acasă, iar la scurt timp s-a și căsătorit.

Prima ei căsnicie nu a durat însă foarte mult, pentru că, în ciuda marilor ei aspirații, devenise casnică. La scurt timp divorțează și, în urma acestui pas, pierde absolut tot, rămânând singură. Ea îl cunoaște pe Cornel Sorian, solistul trupei Sigma, cel care avea să devină tatăl Mayei. Inițial l-a catalogat drept un ”misogin enervant”, dar, ulterior, au descoperit că au câteva lucruri în comun și s-au îndrăgostit.

Lucrurile nu au fost roz prea mult timp, erau firi diferite, Mirela o femeie puternică, mereu dornică să dețină controlul, Cornel un artist visător. La vârsta de 30 de ani, Mirela află că va deveni pentru prima dată mamă. Ea își dorea foarte mult un copil, Cornel însă era pe atunci pe culmile succesului alături de trupa sa și ar mai fi amânat momentul. Din cauza lipsei de susținere și a multelor discuții care s-au ivit, relația lor s-a destrămat.

Cât de greu i-a fost, cum a reușit să suporte durerea ce-o măcina și cum a depășit acea perioadă de cumpănă din viața ei, Mirela Retegan povestește pe larg, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” prezentată de Mirela Vaida.

Tot astăzi, Monica, în vârstă de 32 de ani, va povesti despre momentele crunte din viața ei. Din cauza geloziei exagerete a bărbatului cu care trăia, Monica a fost bătută până la desfigurare. Acum este terapeut de familie și cuplu, pentru că a vrut să înțeleagă ce îi impinge pe oameni să abuzeze. 

Poveștile de viață ale celor două femei și felul cum au reușit să facă față problemelor care le-au măcinat sufletul, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida la Antena 1.

 

×
Subiecte în articol: mirela retegan Totul pentru dragoste