x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mirela Vaida, pofte inedite la a treia sarcina! "Vin cu borcanul după mine, în culise"

Mirela Vaida, pofte inedite la a treia sarcina! "Vin cu borcanul după mine, în culise"

27 Oct 2018   •   16:36
Mirela Vaida, pofte inedite la a treia sarcina! "Vin cu borcanul după mine, în culise"

Mirela Vaida, moderatoarea emisiunii ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu” difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, care a dezvăluit că așteaptă al treilea copil, se declară fericită că are o sarcină ușoară, fără grețuri, însă și cu pofte pe măsură.

Vedeta Antena 1 mărturisește că deja toți colegii îi cunosc poftele de graviduță, pentru că merge cu borcanele de murături, după ea, la filmări.

”Am poftă de mâncare acră și piperată. Nu mănânc excesiv, dar am aceste pofte. Vin cu borcanul de castraveți murați în culise. Fetele mă mai machiază, eu mai mănânc un cornișon. Nu am luat decât două kilograme în aceste cinci luni, sunt mai bine decât mă așteptam”, a declarat Mirela Vaida în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”.

Mirela are un program foarte încărcat, prezintă zilnic o emisiune live la Antena 1, este  parte din echipa musicalului Mamma Mia, iar în weekend are spectacole la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, dar spune că se simte bine și că își dorește să fie la fel de activă în continuare.

×