x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mirela Vaida și-a început ziua de naștere cu o surpriză din partea fiicei sale

Mirela Vaida și-a început ziua de naștere cu o surpriză din partea fiicei sale

17 Mar 2018   •   20:07
 Mirela Vaida și-a început ziua de naștere cu o surpriză din partea fiicei sale

Îndrăgita vedetă Antena 1, Mirela Vaida, pe care telespectatorii o văd în direct, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, și-a sărbătorit, vineri,  ziua de naștere. Mirela și-a început ziua cu mari emoții, căci încă de la primele ore, fetița ei, Carla, a întâmpinat-o cântându-i ”La mulți ani” în cel mai gingaș mod cu putință.

”Carla mi-a zis de dimineață ‘mami, azi e ziua ta! La mulţi ani!” și apoi mi-a cântat. Și după aceea i-am dus la piscină, am făcut piața, i-am dus la grădiniță și am mers la emisiune”, povestește Mirela, care mărturisește că după o zi atât de plină, a avut și o seară specială: ”Abia seara, după ce am culcat copiii, am băut și eu un pahar de șampanie”.

Gazda emisiunii ”Totul pentru dragoste” a avut o zi cu multe urări, multe flori, dar și cu multe surprize.

”Le mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la mine și celor care mi-au trimis mesaje. E foarte important să știi că oamenii te apreciază și apreciază ceea ce faci”, spune Mirela Vaida.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, Mirela Vaida alături de cei patru specialiști - Carmen Grigoraș Nițescu, Nușa Buceag, Eduard Puiu și Andrei Vulpescu - îi așteaptă pe telespectatori cu povești de dragoste în care oameni se regăsesc pentru că iubirea este prezentată în toate ipostazele ei, cu bune și cu rele, cu necazuri și bucurii.

×
Subiecte în articol: mirela vaida