x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Modă cu mulţi cai putere şi cai adevăraţi

Modă cu mulţi cai putere şi cai adevăraţi

de Catalina Iancu    |    19 Oct 2008   •   00:00
Modă cu mulţi cai putere şi cai adevăraţi

Ce poate face un designer român într-o lună jumătate? Răspuns: zece evenimente. Dar numai dacă se numeşte Cătălin Botezatu.



Ce poate face un designer român într-o lună jumătate? Răspuns: zece evenimente. Dar numai dacă se numeşte Cătălin Botezatu.


Creatorul are o agendă mare cât "Biblia"... modei (Book moda). Plină ochi cu prezentări. Joi 16 octombrie la Club Vanity Bucureşti a etalat colecţia de costume de baie "Saint Tropez". Vineri 17 octombrie a "dirijat" Miss Bamboo. Sâmbătă 18 octombrie în clubul cu acelaşi nume, la Ball Room, a avut loc "Cătălin Botezatu & Sover", prezentare haute cuture şi costume de baie în cadrul lansării colecţiei de ochelari de soare 2009. Duminică 19 octombrie – Auchan Titan, "Rapsodia feminităţii", prezentare haute cuture. Joi 23 octombrie la Iaşi, lansare Mercedes cu show de modă. Sâmbătă 8 noiembrie "Sex in the City", acţiune la Cluj. 12-15 noiembrie – Bucharest Fashion Week. Vineri 21 noiembrie la Braşov, mare prezentare mare la Hotel Piatra Mare. Duminică 23 noiembrie prezentare la Iaşi, la Casa Studenţilor. Iar în perioada 28-29 noiembrie, Corona Fashion Week. Nu e de mirare că vrea să se retragă în atelier şi nu-i mai arde de viaţa mondenă.

"SECRET TALENT". Ce mai dezvăluie Bote? Un talent până acum ascuns. Designerul cântă!
A "comis-o" chiar ieri în emisiunea lui Dan Negru, "Secret talent", când a interpretat melodia "Vorbe" (3rei Sud Est), "antrenat" fiind de Laurenţiu Duţă. O altă noutate (pe care prietenii lui o ştiau, dar care a fost dezvăluită recent şi de Cătălin Măruţă prin intermediul emisiunii sale, "Happy Hour") este aceea că designerul e tătic... peste mări şi ţări. Cătălin a adoptat la distanţă un copil din Indonezia, căruia îi trimite periodic o sumă considerabilă de bani.


Cai-putere şi cai negri

La începutul acestei luni, mai precis la 3 octombrie, a avut loc în împrejurimile Braşovului şedinţa foto pentru realizarea catalogului "Prista Oil 2009". Modele de renume purtând ţinute din colecţia cu acelaşi nume, realizată de Cătălin, au avut drept "recuzită" cai adevăraţi şi cai-putere, o piscină, ba chiar şi un elicopter. Toate acestea au fost reunite pentru a reda cele patru valenţe ale companiei amintite: calitate, inovaţie, performanţă şi experienţă. 12 ore de muncă, trei costumaţii, schimbări de machiaj şi de coafură şi patru locaţii au fost necesare pentru realizarea scenariului complex creat de "ţarul modei". Dan Girtofan şi Adrian Berghea, echipajul Prista Oil Rally Team, au participat activ la şedinta foto care va reprezenta imaginea companiei pentru anul 2009.

×
Subiecte în articol: antimonden