x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN - Stirile zilei

MONDEN - Stirile zilei

05 Mar 2004   •   00:00
MONDEN  -  Stirile zilei
Deea de la N&D si-a dat gaura-n buric

Se pare ca Deea (foto) de la N&D a luat-o pe urma colegului ei de trupa, Nick. Dupa ce "imbelciugatul" solist, asa cum i se spune, si-a pus cercei in barba, in spranceana si in urechi, in total vreo cinci perechi, el a lansat o adevarata moda printre prieteni. De curand, si Deea si-a dat o gaura-n buric si si-a pus, pe post de cercel, un delfinas de aur. Asa ca, atunci cand merge pe la evenimente mondene, se imbraca neaparat cu bluze scurte in talie, tocmai pentru a-si pune in evidenta noua achizitie. A trecut ceva vreme pana cand s-a hotarat sa-si ia inima-n dinti si sa mearga la un cabinet specializat, dar cand a vazut "rezultatul" a uitat de chinurile prin care a trecut la vederea acelor de seringa, pe care mai apoi le-a simtit pe pielea ei. Si se pare ca n-a rabdat degeaba, caci bijuteria cantaretei atrage ca un magnet privirile reprezentantilor sexului tare. Superincantata de noua sa imagine, Deea a mai imbunatatit-o si cu o pereche de lentile de contact albastre, fiindca mama natura a lasat-o cu ochii caprui. Daca nu atrage atentia prin talent, va reusi macar cu... delfinasul. (Catalina Iancu)

Maria Ciobanu isi ia cetatenie americana

Pentru interpreta de muzica populara Maria Ciobanu viitorul suna bine. Desi are probleme mari cu casa, deoarece proprietarul si-a revendicat imobilul, iata ca Maria Ciobanu are toate motivele sa priveasca increzator mai departe. In prezent, artista se afla in Statele Unite, dar nu pentru un angajament artistic, ci pentru a obtine cetatenia americana. Chiar daca o va obtine, Maria Ciobanu tot in Romania va ramane. Astfel, ea va fi una dintre putinele cantarete din Romania cu dubla cetatenie. (Horatiu Tudor)

Moscovitii au platit 450 de ruble pentru Spitalul de Urgenta

Trupa Spitalul de Urgenta a efectuat un turneu in Moscova. Dar Dan Helciug si trupa lui n-au cantat pe un stadion sau in vreo piata, ci in cinci cluburi din centrul orasului. Ei spun ca s-au bucurat de un real succes si, in plus, s-au intors acasa cu ceva gologani: "A fost super, rusii ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Precizez ca la spectacolele noastre accesul in cluburi nu a fost liber, ca in Romania, biletul de intrare ajungand la exorbitanta suma de 450 de ruble (in bani romanesti insemnand peste 400.000 lei). (Simona Ecovoiu)

Media Pro Music a ramas si fara Bosquito

Trupa Bosquito a semnat zilele trecute un contract cu casa de discuri Media Services/Cat Music. Conform declaratiilor managerului formatiei, Nicolae Almasan (tatal vocalului Radu Almasan), plecarea s-a produs nu in urma vreunui scandal cu fosta casa de discuri, ci "a fost o miscare din punct de vedere profesional, pentru ca noi vrem sa mergem mai departe". Este o noua pierdere suferita de Media Pro Music, casa de discuri de la care au mai plecat pana acum Nicola, Stefan Banica Jr., Holograf si Class. (Cristina Ologeanu)

Oana Zavoranu pleaca in Italia

Sexoasa prezentatoare a postului TVR 2, Oana Zavoranu, care a indraznit sa se ia de originile vedetei Andreea Marin, se pregateste de o scurta vacanta. Sapta mana viitoare va pleca in Italia, la niste cunostinte. Chiar daca se va bucura singura de frumusetile locurilor pe care le va vizita in Milano si Napoli, Oana este nerabdatoare sa dea iama prin magazine si sa-si cheltuiasca banii pe haine si, mai ales, pe pantofi. (Roxana I. Ancuta

Picant

Mihai Tatulici revine, in sfarsit, la marea lui dragoste, televiziunea. Se zvoneste ca va ocupa onorabila functie de director al postului de televiziune Alpha TV. (S.E.)

Aurel Moldoveanu a filmat videoclipul "Fapt divers", care l-a costat 6.000 de dolari. Locatia aleasa a fost Gara Poiana Tapului, numita si Gara Mortii, caci a ars din temelii. (S.E.)

Mirabela Dauer a plecat intr-un turneu european. Ea intentioneaza sa viziteze si Venetia, de unde si-a propus sa cumpere cateva cani pentru impresionanta sa colectie. (C.O.)

×
Subiecte în articol: antimonden