x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Narcisa Suciu, dezvăluiri surprinzătoare despre soțul ei: "Ne-am cunoscut într-un joc online"

Narcisa Suciu, dezvăluiri surprinzătoare despre soțul ei: "Ne-am cunoscut într-un joc online"

28 Sep 2018   •   19:14
Narcisa Suciu, dezvăluiri surprinzătoare despre soțul ei:  "Ne-am cunoscut într-un joc online"

Narcisa Suciu, celebra artistă a anilor '90, vorbește deschis duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars, despre modul neobișnuit în care și-a cunoscut actualul soț finlandez, mai exact printr-un joc online.

”Când cunoști pe cineva online așa, observi că toate alegerile pe care le face spun câte ceva despre el”, mărturisește artista, care locuiește de ceva vreme în Finlanda.

Narcisa continuă seria destăinurilor impresionante amintindu-și despre momentul în care s-a întâlnit pentru prima dată cu soțul ei.

"Aveam un prieten care îmi făcea curte. În momentul în care am ajuns la Otopeni, la aeroport, să mă întâlnesc cu cel pentru care urma să mă mut în Finlanda, m-a sunat acest vechi prieten care mi-a mărturisit că va fi întotdeauna acolo pentru mine, și că în niciun caz nu ar trebui să mă schimb pentru un bărbat. Însă nu a fost cazul să mă schimb pentru acest om. Totul a venit natural pentru noi, ca și când ne cunoșteam de o viață. Era ca și cum aș fi cunoscut pe cineva care era deja în mine, povestește Narcisa Suciu despre prima întâlnire cu bărbatul vieții sale, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Atât despre stilul de viață pe care îl are în Finlanda, cât și despre relația cu soțul ei, Narcisa Suciu vorbește duminică, de la ora 15.45, la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: narcisa suciu