x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nico este o mare iubitoare de animale! Are acasă 4 căței și 3 pisici

Nico este o mare iubitoare de animale! Are acasă 4 căței și 3 pisici

25 Noi 2016   •   23:45
Nico este o mare iubitoare de animale! Are acasă 4 căței și 3 pisici

Nico, pe care telespectatorii Antenei 1 o pot vedea în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 20.00, la  “Te cunosc de undeva!”, în postura de concurentă, este o mare iubitoare de animale.

Acum trei săptămâni, Nico l-a adus acasă pe Bubu, un pui de cățel pe care l-a găsit pe marginea drumului, pe DN1, și a adoptat-o pe Căprița, o cățelușă de la un adăpost pentru animale. Dar Nico și familia ei mai au acasă și alte suflețele de care au grijă. “O avem pe Dora, un pechinez de 11 ani care este cel mai blând cățel din lume, primit de Andra, fiica mea, la o aniversare a zilei de naștere, de la mine și soțul meu. O avem și pe Cindy, un chihuahua primit tot de Andra de la un prieten, și pe Lucky, un norvegian de pădure, pe care tot Andra l-a primit, la un moment dat. În curte mai avem două pisici, pe care le am de vreo 14 ani de zile. Cu cei doi căței pe care i-am adus acasă acum trei săptămâni, Bubu și Căprița, avem acum șapte animăluțe”, spune Nico.

Artista se amuză foarte mult atunci când povestește cum doarme alături de trei dintre animăluțele care acum fac parte din familie. “Dora doarme între mine și soțul meu, Cindy pe undeva prin zona spatelui, iar motanul Lucky pe mine...”, mai spune ea.

 

×
Subiecte în articol: catei pisici dora Angela Eugenia Nicolae