x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nicola: la album nou, iubit nou

Nicola: la album nou, iubit nou

de Anca Stanescu    |    25 Iul 2008   •   00:00
Nicola: la album nou, iubit nou

CE ŞANSĂ  ●  Compozitorul lui Celine Dion a creat pentru ea
Nicola ar trebui să cînte melodia "Îţi mulţumesc" de fiecare dată cînd se îndrăgosteşte. De ce? Pentru că, la fiecare nouă relaţie, cîntăreaţa capătă aaaripi, mai ceva ca în reclamă, spre noi orizonturi muzicale.



CE ŞANSĂ  ●  Compozitorul lui Celine Dion a creat pentru ea
Nicola ar trebui să cînte melodia "Îţi mulţumesc" de fiecare dată cînd se îndrăgosteşte. De ce? Pentru că, la fiecare nouă relaţie, cîntăreaţa capătă aaaripi, mai ceva ca în reclamă, spre noi orizonturi muzicale.

Compozitorul Mihai Alexandru, fostul soţ al artistei, a contribuit la primul succes notabil al acesteia. Piesa "Lîngă mine" a ajuns pe locul al doilea la secţiunea "Creaţie", la Festivalul "Mamaia 2002". După despărţirea de el, cariera artistei a intrat, pentru doi ani, într-un con de umbră. Luminat de apariţia amoroasă a chitaristului Andrei Stanoevici în viaţa Nicolei. Albumul "De mă vei chema" a rupt, pentru o vreme, urechile tîrgului. Însă şi relaţia cu Andrei este de domeniul trecutului. De cîteva luni bune chiar. Timp în care cîntăreaţa şi-a strîns forţele pentru un noi începuturi, atît sentimentale, cît şi profesionale. Dacă primul domeniu este ţinut "la secret", Nicola devine foarte vorbăreaţă cînd vine vorba de muzică. Are şi de ce! La 4 august va pleca în Anglia, ca să înregistreze vocile pentru noul său single, "Leave no heart behind". Acesta va fi vedeta albumului pe care artista îl va lansa pînă la sfîrşitul anului. Printre compozitorii care-şi dau concursul aici se află Thomas Mark Harmer, din Anglia, care le-a mai "lucrat" şi pe All Saints şi Celine Dion, şi suedezul Andres Wollbeck, care i-a "armonizat" pe Army of Lovers.

CÎNTEC PENTRU CERB. După ce va jongla în Anglia cu adevărate "greutăţi" în materie de creaţie muzicală, Nicolei îi va veni rîndul să se ia de coarne cu Cerbul. Cu Cerbul de Aur, ce va boncălui la Braşov. La 3 septembrie artista va susţine un recital, alături de trupa Iris. "Nici nu mă gîndeam că voi ajunge să cînt cu ei. Încă nu m-am hotărît ce piese să interpretez, aş vrea să fie şi noul single, «Leave no heart behind», însă doresc să-i fac mai întîi un videoclip", spune ea.

MARILE VACANŢE. Deşi muzica este cea mai importantă preocupare a ei, Nicola şi-a făcut timp şi de plimbări. "De două luni tot umblu. Am fost, la început de iunie, în Spania, cu fetiţa mea cea mică. Am colindat trei săptămîni Barcelona şi Costa Brava. După asta, am ajuns în Moldova, la nişte prieteni." Aşa cum "Dincolo de noapte e zi" şi dincolo de Bucovina se află Anglia, cu nenumărate şanse muzicale...

COSTA BRAVA
"De două luni tot umblu. Am fost, la început de iunie, în Spania, cu fetiţa mea cea mică. Am colindat trei săptămîni Barcelona şi Costa Brava. Băiatul meu n-a vrut să vină, pe motiv că se plictiseşte. După o săptămînă mi-a zis că regretă. Apoi am ajuns în Moldova, la nişte prieteni"

AMOR, AMOR
"Noua poveste de iubire m-a luat pe nepregătite şi încă mai sînt surprinsă de rapiditatea cu care au evoluat lucrurile. Sînt fericită în noua mea relaţie. Partenerul meu nu este o persoană publică şi nu-şi doreşte asta, aşa că o să păstrez departe de ochii curioşilor această relaţie"

MIRAJ
"Ce a provocat despărţirea mea de Andrei Stanoevici? Existenţa unor ţeluri diferite. Nu îmi doresc să stau să analizez foarte mult noua mea relaţie. Cred că o parte din mirajul unei poveşti de dragoste dispare atunci cînd devii prea cerebral"

LÎNGĂ IRIS
"La 3 septembrie voi susţine un recital, alături de trupa Iris. Este minunat, nici nu mă gîndeam că voi ajunge să cînt cu ei. Încă nu m-am hotărît ce piese să interpretez, aş vrea să fie şi noul single, «Leave no heart behind», însă doresc să-i fac mai întîi un videoclip"

Nicola - cîntăreaţă

×
Subiecte în articol: antimonden