x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nicole Kidman: Este important să îţi învingi fricile

Nicole Kidman: Este important să îţi învingi fricile

10 Dec 2012   •   11:20
Nicole Kidman: Este important să îţi învingi fricile
Sursa foto: VALERY HACHE / AFP

Actriţa Nicole Kidman a spus că în viaţă este important să te sperii pe tine însuţi pentru a-ţi învinge fricile, acesta fiind şi motivul datorită căruia multe persoane o consideră "curajoasă", informează contactmusic.com.

"Cred că este important să faci lucrurile care te sperie. Mi se spune că sunt curajoasă, dar nu este cazul. Am foarte multe frici, dar mă lupt cu el. Uneori  mă ajută şi alţi oameni, uneori mi-e teamă, dar apoi îmi spun: Care ar fi cel mai rău lucru care ţi se poate întâmpla? Dacă oamenilor nu le place, voi cădea şi mă voi răni - este în regulă", a declarat actriţa.

Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul "Pe viaţă şi pe moarte", în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum "Ce vrăji au mai făcut fetele" (1998), alături de Sandra Bullock.

În 1999, Kidman a jucat în "Cu ochii larg închişi", în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002).

×
Subiecte în articol: nicole kidman frica curaj actorie film