x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Noua Miss Anglia este un geniu cu un IQ de 146

Noua Miss Anglia este un geniu cu un IQ de 146

06 Aug 2019   •   16:24
Noua Miss Anglia este un geniu cu un IQ de 146
Sursa foto: Facebook: Bhasha Mukherjee

Noua Miss Anglia, Bhasha Mukherjee, a spus că nu a crezut că are vreo şansă să câştige concursul de frumuseţe, ci se gândea mai mult la noul ei job ca doctor stagiar, scrie Daily Mail.

Bhasha Mukherjee, în vârstă de 23 de ani, din Derby, a câştigat Miss Anglia, joi seară. Vineri, regina frumuseţii, care are două diplome în medicină şi care vorbeşte cinci limbi, a început un nou job la Pilgrim NHS în Boston, Lincolnshire, la doar câteva ore după ce a fost aleasă Miss Anglia.

„A fost totul destul de agitat, această săptămână a fost una plină de schimbări. Încep munca azi şi trebuie să mă mut într-un nou oraş, duminică. Nu pot să spun dacă am fost mai emoţionată pentru că mă gândeam la competiţie sau pentru că mă gândeam la noul meu job ca doctor stagiar”, a spus Bhasha Mukerjee.

Bhasha, care are un IQ de 146, s-a născut în India şi a locuit acolo până la nouă ani, când familia ei s-a mutat în Marea Britanie. Aceasta are două diplome: una în ştiinţe medicale şi una în medicină şi chirurgie de la Universitatea Nottingham.

×
Subiecte în articol: miss anglia bhasha mukherjee