x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nu beau apă, ca să nu aibă nevoie la toaletă!

Nu beau apă, ca să nu aibă nevoie la toaletă!

19 Mai 2017   •   12:26
Nu beau apă, ca să nu aibă nevoie la toaletă!
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temi­șan, pe care telespectatorii Antenei 1 îi văd în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, au o serie de obice­iuri și ritualuri pe care le respectă înainte de a urca pe scena show-ului transformărilor. Care sunt acestea, ne spun chiar ei.

Înaintea filmărilor de la “Te cunosc de undeva!”, jurata An­dreea Bălan recapitulează infor­mațiile de pe Wikipedia legate de personajele pe care le au de interpretat concurenții. Ea ne-a mărturisit că nu prea bea apă înainte de a urca pe scenă, pentru că este foarte dificil cu mersul la toaletă. Iar după ce se încheie ziua de filmări, primul lucru este să sune acasă, să vadă ce-a mai făcut fetiţa sa, Ella, în lipsa ei.

Ozana Barabancea este o fire foarte credincioasă, astfel că înainte de filmări spune “Tatăl nostru”. Vedeta profită de fie­care pauză pentru a spune ru­găciuni, “în permanență”, după cum mărturiseşte. Ea nu se des­parte niciodată de cruciuliţa de la gât, iar după ce coboară de pe scenă, îi mulțumeşte Celui de sus “că a mai trecut o zi pe­trecută cu inspirație și frumos”.

Prezentatoarea Alina Puşcaş face repetiţii înainte de filmări: “Nu știu dacă îl pot numi chiar ritual, cert este că îmi citesc scenariul de două ori și încerc în sinea mea să mă încurajez și să-mi spun că e o zi bună și că nu ne vom bâlbâi absolut deloc”. Vedeta are aceeaşi problemă ca Andreea Bălan: “Întotdeauna îmi mănânc salata de curcan înainte cu vreo oră de a intra în scenă. Ori de câte ori există pa­uze mai măricele, încerc să pro­fit și ațipesc așa cum se poate. În pauze mai postez folografii, mai ales dacă îmi place o ținută în mod deosebit sau machiajul. Beau foarte puțină apă, deși uneori chiar îmi e sete rău, pentru că este foarte complicat să «te lepezi» de toate obiectele tehnice montate pe rochie, de fiecare dată când ai nevoie la toaletă”. Pentru Alina, finalul filmărilor este o binecuvântare: “Îmi arunc pantofii/săndăluțele din picioare, cât văd cu ochii! Este foarte greu să stai cocoțată atâtea ore, în jur de 8/9/10 ore, pe tocuri fără să te doară sau să faci varice”, mărturiseşte pre­zentatoarea, care nu se desparte de inelul de logodnă şi nici de brățara pe care a primit-o la nașterea Melissei (n.r. fetița ei), indiferent de ţinuta pe care tre­buie să o poarte.

Juratul Aurelian Temişan ne-a povestit cum îşi începe filmări­le: “În momentul în care ajung la platou, primul lucru pe care îl fac după ce spun bună dimi­neața e să-mi iau o cafea, de la dozator. Intrarea în platou mi-o fac cu o altă cafea în mână, după care îmi salut publicul și le urez o zi bună tuturor”. Ne­răbdător să înceapă show-ul, Temişan îşi “stresează” colegii întrebându-i întruna cât mai durează până la start. Juratul e fan al brăţărilor şi le poartă în ton cu îmbrăcămintea pe care o are. “De asemenea, îmi place să port ceasuri și vin la platou cu mai multe variante, pentru că nu știu niciodată în ce anu­me mă îmbracă Liana Obancea (n.r. stilista emisiunii). Împre­ună alegem ceasul potrivit, în funcție de ținuta din ziua respectivă”.

Andrei Aradits este omul care îi încurajează şi îi binedispune pe concurenţi. “După ce trec pe la machiaj, încerc să mă bag în seamă cu concurenții. Fac tot posibilul să-i încurajez pe cei care sunt crispați, să le aduc aminte ce le-am spus la antrenamente despre persona­jele pe care le au de imitat. În concluzie, încerc să binedispun lumea”. Juratul ne-a dezvălu­it că nu mănâncă niciodată la filmări, pentru că îl ia somnul, şi ne-a povestit cum face juri­zarea: “Pe o foaie albă, trag o linie la mijloc. După ce cântă concurenții, le plasez numele deasupra sau dedesubtul liniei, în funcție de cât de mult mi-au plăcut”. Pe timpul filmărilor, Andrei are un obicei mai ciu­dat, în sensul că studiază fețele oamenilor din public și îşi ima­ginează cum arăta fiecare cu mulți ani în urmă. Juratul nu se desparte niciodată de verighe­tă, pe care, spune el, o poartă atât pe deget, cât şi în suflet. Iar primul lucru pe care-l face la fi­nalul zilei de filmare este să dea fuga la toaletă.

Prezentatorul Cosmin Seleşi are cele mai puţine obiceiuri. “O să vi se pară ciudat, dar nu am nici un ritual și nici un obi­cei înainte de a urca pe scenă. Nu port niciun tip de bijuterii și nici nu țin asupra mea vreun obiect anume. Singurul lucru pe care îl fac după fiecare filma­re este să mă demachiez”

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva! An­dreea Bălan