x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Nu e prea tarziu"! - Laura Stoica, pe DVD

"Nu e prea tarziu"! - Laura Stoica, pe DVD

de Catalina Iancu    |    17 Oct 2007   •   00:00
"Nu e prea tarziu"! - Laura Stoica, pe DVD

"De-a lungul timpului, mulţi realizatori de televiziune au incercat s-o transforme in Jennifer Rush sau Tina Turner. Dincolo de imagine insă, Laura Stoica a rămas fata din vecini, in sensul bun al cuvăntului: modestă, inteligentă, romantică şi sentimentală"

"De-a lungul timpului, mulţi realizatori de televiziune au incercat s-o transforme in Jennifer Rush sau Tina Turner. Dincolo de imagine insă, Laura Stoica a rămas fata din vecini, in sensul bun al cuvăntului: modestă, inteligentă, romantică şi sentimentală"

Acest portret a fost prezentat alături de multe alte intămplări de suflet, povestite de Ioana Bogdan luni la lansarea DVD-ului "Laura Stoica - ediţie specială". Şi nu a fost numai o ediţie specială, ci şi o reuniune specială, fiindcă la intălnirea de la Librăria Cărtureşti au venit toţi cei din echipa TVR Media, prieteni de la Teatrul din Ploieşti, unde Laura a activat, cunoştinţe, public. O atmosferă familiară in care prietenii au rememorat, iar cei care n-au cunoscut-o personal pe regretata artistă au ascultat fascinaţi. Printre aceştia din urmă s-a aflat şi un bebeluş care, după ce şi-a luat porţia de lapte de la săn, s-a plimbat cu paşi şovăielnici printre scaune fără să scoată un sunet. "Ingerii nu plăng", spune o piesă de-a Laurei, insă este dureros şi nedrept că tocmai protagonista n-a mai apucat să vadă acest material. "S-ar fi bucurat cu siguranţă", a mai spus Ioana Bogdan.


LOCUL TÃ...U E AICI. DVD-ul conţine 22 de piese: "Doar tu", "Locul tău e aici", "Cănd eşti singur", "Sunt cuminte", "Dă, Doamne, căntec", "Vino", "Am nevoie de iubire", "Nu e prea tărziu", "Nu e de ajuns",un duet cu Bodo de la Proconsul, "Ai fost laş", "Ingerii nu plăng", "Aşteaptă pănă măine", "Dă-mi curajul de-a trăi", "In singurătate", "Toamna pe autostradă", "Nici o stea", "Cartierul căntă rock", "Mereu mă ridic", "Focul", "Un actor grăbit" şi "Luna". Nu mai puţin de zece dintre aceste căntece au versurile semnate chiar de interpretă. La capitolul "Extra" puteţi vedea un interviu cu Laura Stoica realizat la Cerbul de Aur in 2003 de Doru Ionescu şi "Laura şi dragostea de teatru", un material semnat de Sorin Avram.

De asemenea, VD-ul mai cuprinde un videoclip realizat de TVR Media pentru melodia "Mereu mă ridic", piesă cu care s-a lansat ultimul album al Laurei, intitulat "S-a schimbat".

DVD-ul "Laura Stoica" - ediţie specială" se poate achiziţiona la preţul de 39,90 lei din toate magazinele de specialitate, prin comandă online pe site-ul www.tvrmedia.ro sau prin comandă telefonică la numărul 021-317.45.91.


PERFECŢIUNE
"A fost un copil frumos, cu ochii mari, luminoşi. A căntat de mică. Iubea teatrul şi muzica, oamenii, soarele, viaţa. Dorea perfecţiune şi a muncit intotdeauna din greu pentru ca lucrurile să-i iasă căt mai bine. Fie ca muzica ei, căntecele ei să nu fie uitate!"
Elena Stoica

EVLAVIE
"S-a apropiat cu evlavie, dar şi cu sfială de scena teatrului. Credea cu obstinaţie in forţa de modelare a artei, in prietenie, in onestitate şi in dragoste"
Ioana Bogdan



×
Subiecte în articol: antimonden laura laura stoica