x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nu îi prieşte! Delia Antal renunţă la carne: “Îmi ies coşuri de la carne, stau departe de ea cât pot!”

Nu îi prieşte! Delia Antal renunţă la carne: “Îmi ies coşuri de la carne, stau departe de ea cât pot!”

de CS    |    04 Mar 2013   •   17:07
Nu îi prieşte! Delia Antal renunţă la carne: “Îmi ies coşuri de la carne, stau departe de ea cât pot!”

Actrita si regizoarea Delia Antal se gandeste serios sa devina vegana si sa renunte la carne. Deocamdata incearca diverse diete, dar dupa aceea recunoaste ca mai “scapa” la cate o pizza, un hamburger sau o friptura.

Delia a observat ca dupa o perioada in care nu mananca deloc carne se simte mai plina de energie, iar atunci cand gusta din nou din preparatele cu carne, nu prea ii prieste.

“Imi doresc foarte mult sa devin vegana si chiar am momente cand devin total vegana si renunt la carne, nu mananc nimic din ceea ce provine din produse animale. Imi da o energie mai buna si se vede ca am pielea mult mai fina si mai frumoasa. Este mai greu dupa o perioada lunga de post, caci de regula obisnuiesc sa tin tot postul Pastelui si al Craciunului. Dupa post chiar simt nevoia sa mananc cate un hamburger, o pizza, o friptura, dar am observat ca atunci cand mananc carne imi ies cosuri, asa ca stau cat pot mai la distanta si departe de ea! Imi plac branzeturile la nebunie si consum mult lapte de capra, la recomandarea medicului”, povesteste actrita si regizoarea filmului “DORA”, care va fi lansat curand si in Romania.

Atunci cand gateste preparate cu carne, aceasta trebuie sa fie musai proaspata, nu congelata. “Nu congelez niciodata carnea, nu mananc niciodata carne congelata pentru ca prin congelare isi pierde vitaminele. Nu fierb nici legumele, nici pastele, le las pe foc foarte putin, sa ramana “al dente”,  a mai spus Delia.

×
Subiecte în articol: delia antal coşuri dieta carne vegana