x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Nu traiesc cu barbatii"

"Nu traiesc cu barbatii"

02 Noi 2004   •   00:00

Este romantic, sensibil, ii place sa stea singur, doar cu gandurile lui, dar totodata isi doreste echilibrul unei familii. La 30 de ani, Razvan Fodor, solistul formatiei Krypton, isi doreste foarte mult copii. Deocamdata, nu are cu cine sa-i faca.

ROXANA I. ANCUTA

SHOPPING. Razvan Fodor nu-si mai cumpara haine din Romania
Jurnalul National: In ultima vreme nu s-a mai auzit nimic de Krypton. Ce ati facut pana acum?
Razvan Fodor: Timp de opt luni am lucrat la noul album, impreuna cu Bobita Stoica de la Voltaj, care este producatorul nostru. Recent am semnat un contract cu Media Services si, dupa lungi asteptari, ni s-a intamplat frumoasa treaba de a ne intra piesa "Lasa-mi speranta" pe radio.
Ati filmat si un clip la aceasta piesa...
Da, filmarile au avut loc acum cateva zile. Ce pot sa spun despre el? Este un videoclip de imagine, realizat la Buftea, la 1:00 noaptea, si nu are nici o poveste anume. Interesant insa este vantul care "se intampla" in clip si care este declansat de un reactor de avion, ceva ce n-am mai vazut in viata vietilor mele!!!
Ce aduce nou albumul?
Ne-am luat trei fete, pe care le-am ales in urma unui casting. Toate arata si canta foarte bine si ne vor insoti in toate concertele. Albumul mai aduce si o schimbare usoara de stil, in sensul ca este mult mai elaborat. Toate piesele sunt de dragoste si au fost compuse de Eugen (n.r. - Mihaescu), Bobi (n.r. - Stoica, Voltaj), dar si eu mi-am adus contributia la cateva. Albumul va fi lansat, cel mai probabil, pe la mijlocul lunii acesteia.
De cand canti, la ce a trebuit sa renunti?
In primul rand, mi-am neglijat mama. Si asta pentru ca de zece ani locuiesc singur, iar eu o folosesc foarte mult pentru nevoile personale, de genul "spala-mi si mie asta" etc.
Iti gateste?
De obicei, mananc in oras. Si, oricum, eu stiu sa gatesc orice.
Cu viata personala cum mai stai?
Stau foarte bine...
Se zvonea, la un moment dat, ca fosta ta iubita, Catrinel Menghia, s-ar fi casatorit cu Armani. Ce spui de asta?
Nu este adevarat.
Voi doi mai pastrati legatura?
Sigur ca da. Am ramas amici, mai vorbim la telefon, dar, sincer, nu-mi place sa discut despre viata mea privata. In ultimul timp, m-am expus foarte mult, ceea ce mi-a daunat.
In timpul liber ce faci?
Repetitii, ma duc la sala de forta - de aproximativ trei, patru ori pe saptamana, alerg si... cam atat. Nici la cumparaturi nu merg, dar sunt foarte bucuros ca am un prieten care-mi face rost de haine, din strainatate, asa ca nu-mi mai pierd timpul mergand prin oras sa fac asa-zisul shopping. Nu ma imbrac cu haine de firma, nu sunt pretentios, dar urasc sa umblu prin magazine. Si de trei ori pe luna ma duc la munte, la niste prieteni care au o vila in Zarnesti. In rest, am grija de cei doi papagali si de pestii mei.
Citesti?
In ultimul timp n-am mai citit, pentru ca nu ma mai pot concentra.
Exista vreo trupa romaneasca a carei muzica o asculti in mod frecvent?
Nu. Nu ascult muzica romaneasca. Doar ce aud la televizor...
Ce nu-ti place la o femeie?
O data ce o femeie imi intra in gratii, nu ma mai deranjeaza nimic la ea.
Si cum reuseste o femeie sa-ti intre in gratii?
Sa fie pe calapodul meu, ceea ce... este foarte greu. Trebuie sa ma inteleaga. Sa inteleaga un om care este destul de labil in anumite situatii. Eu nu sunt un tip echilibrat... am trairile si gandurile mele ascunse. Sunt mai singuratic. Nu-mi place sa ies in fata, sa epatez. Trebuie sa-i placa ceea ce-mi place si mie, sa-i placa sa asculte muzica mea, muzica pe care o ascult si eu.
Fizic vorbind, ce te atrage la o femeie?
Nu ma ghidez dupa acest aspect.
Ce inseamna familia pentru tine?
Echilibru. De fiecare data cand am fost implicat intr-o relatie si m-am mutat cu fetele respective, aparea acel echilibru: seara, la 20:30, eram in casa, nu le mai raspundeam prietenilor la telefoane, nu mai participam atat de des la sprituri, de la repetitii veneam direct acasa, ma apucam sa gatesc ceva, beam un vin, imi dadeam drumul la televizor, jucam ceva pe play-station... Stilul asta de viata imi pria. Aratam bine. Dar cum sunt singur, gata, devin dezorganizat.
Ce nu-ti place sa faci?
Sa ma trezesc dimineata.
Ce faci cel mai des?
Baie.
Ce nu faci niciodata?
Nu traiesc cu barbatii.
Cum ti-ar placea sa mori?
Batran, implinit si... in somn.
Cum te vezi la batranete?
Ca Robert De Niro... glumesc! Cu o groaza de copii, dar, daca nu-i fac mai repede, s-ar putea sa nu mi se implineasca acest vis.
Asadar, te grabesti sa faci copii?
M-as grabi, dar n-am cu cine.
Cand crezi ca te vei insura?
Am 30 de ani, dar inca nu mi-am planificat nunta. Oricum, ma doare foarte tare cand imi vad prietenii cu familii, copii, cu absolut tot, iar eu... Dar toate la vremea lor.
Iti facusesi planuri de viitor alaturi de Catrinel?
Aveam gandurile mele, dar nu-mi facusem planuri. Acum avem o relatie OK.
Iti place sa bei?
Nu beau mult, dar atunci cand beau, beau. Nu fac urat... sunt chiar haios.
Ai plans vreodata?
Plang foarte des. Ultima data am plans la "Beautiful mind", la finalul filmului, si am mai plans la o piesa de-a lui Sting.
Te vezi cantand pana la batranete?
Eu zic ca da. Mi-am dorit foarte mult meseria asta, inca de mic, si am facut destul de multe sacrificii pentru ea: m-am certat cu lumea, cu familia...

ECHILIBRU

"De fiecare data cand am fost implicat intr-o relatie si m-am mutat cu fetele respective, aparea acel echilibru: seara, la 20:30, eram in casa, nu mai participam atat de des la sprituri, ma apucam sa gatesc ceva, beam un vin, imi dadeam drumul la televizor" - Razvan Fodor

SINGURATIC

"Ca sa-mi intre in gratii, o femeie trebuie sa inteleaga un om care este destul de labil in anumite situatii. Eu nu sunt un tip echilibrat. Am trairile si gandurile mele ascunse. Sunt mai singuratic. Nu-mi place sa ies in fata, sa epatez" - Razvan Fodor
×
Subiecte în articol: antimonden place