x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden NUNTĂ REGALĂ: Publicul rugat să nu arunce cu confeti!

NUNTĂ REGALĂ: Publicul rugat să nu arunce cu confeti!

18 Mai 2018   •   16:58
NUNTĂ REGALĂ: Publicul rugat să nu arunce cu confeti!

Forţele de poliţie care asigura securitate în ziua nunţii regale le-au cerut oamenilor din public să nu arunce cu confeti pentru a celebra participarea lor la fericitul moment.

 

Poliţia din Thames Valley a precizat că respectiva tradiţie nu numai ca reprezintă "un potenţial risc de securitate" pe durata plimbarii cu caleaşca a prinţului Harry şi a lui Meghan Markle, dar va fi o "problemă destul de mare pentru cei care se vor face curăţenie".

"Vă rugăm să nu aruncaţi confeti sau orice alte obiecte în timpul zilei, în special cand va trece caleasca. Sperăm că toată lumea se va bucura de această zi", a precizat poliţia. Mulţimile adunate în centrul Londrei au aruncat confeti în ziua nunţii ducelui cu ducesa de Cambridge, în 2011.

La fel au procedat prinţul William şi fratele sau, Harry, când tatăl lor Charles, prinţul de Wales, şi mama lor vitregă, ducesa de Cornwall, au părăsit castelul Windsor, în 2005, în seara nunţii lor. Tot William si Harry au scris "Just married", "Prince and Duchess" şi "C+C (Charles + Camilla)" pe geamurile maşinii proaspetilor insuratei, de care au agatat, pe o parte baloane roşii, albe şi albastre şi argintii în formă de inimă, pe cealaltă.

Pentru nunta care va avea loc in capeta St. George, poliţa a desfasurat o vasta operatiune la Windsor, realizand un fel de "cerc de oţel" care inconjoara tot centrul oraşului. De altfel, in comitatul Berkshire sunt asteptate circa 100.000 de persoane, dornice sa-i vada măcar în treacăt pe mire şi mireasă. AGERPRES

 

×