x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O cântăreață celebră a recunoscut că a făcut pe ea pe scenă „Ce să fac cu băltoaca? Am aruncat peste cu paharul de apă”

O cântăreață celebră a recunoscut că a făcut pe ea pe scenă „Ce să fac cu băltoaca? Am aruncat peste cu paharul de apă”

20 Noi 2018   •   23:50
O cântăreață celebră a recunoscut că a făcut pe ea pe scenă „Ce să fac cu băltoaca? Am aruncat peste cu paharul de apă”

Shania Twain a dezvăluit că a făcut pe ea „de mai multe ori” pe scenă, conform USA Today. Cântăreața a recunoscut acest lucru în timpul unui joc de televiziune.

„Sunt pe scenă tot timpul”, a declarat aceasta. „Am făcut pe mine pe scenă. Show-ul trebuie să continue!”

Mai apoi a dat detalii despre un moment anume. „M-am ridicat de pe scaun pentru a cânta, am făcut pe mine, dar ce să fac cu băltoaca? Am dat peste paharul de apă”.

„Purtam o fustă, slavă Domnului. M-am ridicat, m-am ușurat și paharul cu apă era pe scaun. Cred că atunci când ești dislexic te gândești dinainte la lucrurile astea”.

Twain nu s-a oprit din dezvăluiri. „Eram în Roma cu soțul meu și camera era atât de mare” spunea ea arătând o suprafață mică cu mâinile. „M-am dus la somn dezbrăcată în seara aceea. Am avut nevoie la baie așa că m-am ridicat din pat și am deschis ușa greșită, sfârșind pe hol”.

Ea a continuat: „Bat la ușă și țip << Lasă-mă să intru! >>. Soțul meu întreba << Ce e cu tine acolo? >> << Păi, eram sigură că aici e baia >>.

×
Subiecte în articol: Shania Twain