x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O femeie și-a ucis iubitul în timpul unei cascadorii bizare, transmise live pe internet

O femeie și-a ucis iubitul în timpul unei cascadorii bizare, transmise live pe internet

21 Dec 2017   •   12:53
O femeie și-a ucis iubitul în timpul unei cascadorii bizare, transmise live pe internet

O tânără, în vârstă de 20 de ani, este judecată pentru omor după ce și-a ucis iubitul în timpul unei cascadorii bizare, transmise pe Youtube.

Cei doi aveau un canal de Youtube unde postau diverse filmulețe și anunțaseră că au de gând să întreprindă o cascadorie extrem de periculoasă.

Monalisa Perez din Minnesota, SUA, la momentul incidentului fiind însărcinată, l-a impușcat pe iubitul ei în piept, printr-o enciclopedie cu o armă Desert Eagle de calibru 50.

Ruiz a ținut cartea voluminoasă cu coperți de carton în fața pieptului iar Monalisa a tras ținând arma cu țeava lipită de volum. Bărbatul a murit instantaneu în timp ce două camere video filmau scena iar fiica celor doi se juca în apropiere.

Cu câteva ore mai devreme, femeia postase pe Twitter un mesaj în care spunea că au de gând să facă o cascadorie periculoasă, ideea nefiind a ei ci a partenerului ei.

Femeia le-a spus polițiștilor că iubitului ei a insistat îndelung ca ea să participe la nefericita cascadorie și chiar i-a arătat o altcă carte care nu fusese străpunsă complet de glonț.

Femeia a fost condamnată la 6 luni de închisoare care vor fi executați pe parcursul a 3 ani după care 10 ani va fi monitorizată electronic, acasă.

Nu va avea voie să incaseze niciun venit din nefericitul video și nu va avea mai avea voie să posede armă de foc, pentru tot restul vieții.

×