x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Oana Sarbu a cantat „Ani de liceu" in Germania

Oana Sarbu a cantat „Ani de liceu" in Germania

24 Mar 2004   •   00:00

Abia revenita acasa de doua zile, Oana Sarbu nu se poate dezmetici din socul produs de reintalnirea, in Germania, cu peste jumatate din colegii de clasa din liceu.

SURPRIZA. Timp de trei saptamani, Oana a sustinut noua spectacole in Germania si Italia, alaturi de Laura Lavric, Aurelian Temisan si Fuego. „Prin toate orasele in care am fost m-am revazut cu o gramada de fosti colegi de scoala. Cred ca mai mult de jumatate din clasa mea de la liceu e in Germania. S-au stabilit acolo, cu familii cu tot", ne-a spus Oana. Cea mai mare surpriza a avut-o la Koln. „Inainte de spectacol mi s-a atras atentia sa fiu cu ochii pe spectatori, pentru ca voi avea o surpriza. Si a fost cu adevarat un soc sa o recunosc in public pe fosta mea profesoara de geografie din scoala generala. Nu ne mai vazusem de 20 de ani, dar era aproape neschimbata".

JUCARIICa tot veni vorba de amintiri din scoala, pe care le-a depanat „la cafea cu fostii colegi", Oana ne-a spus ca a inregistrat cel mai mare succes cu piesa „Ani de liceu", pe care publicul a cantat-o alaturi de ea. Dupa 15 ani, Oana a hotarat ca e vremea sa cante melodia semnata de Stela Enache si Florin Bogardo, coloana sonora a filmului care a lansat-o. Si ca sa-si aminteasca mereu de fostii sai amici, Oana a primit o multime de jucarii de plus si dulciuri de Pasti. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden oana