x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Oana Turcu: “Anda Adam, nu mai lăsa niciun bărbat să-ţi aducă un rid în plus!”

Oana Turcu: “Anda Adam, nu mai lăsa niciun bărbat să-ţi aducă un rid în plus!”

de CS    |    24 Ian 2013   •   10:13
Oana Turcu: “Anda Adam, nu mai lăsa niciun bărbat să-ţi aducă un rid în plus!”
Sursa foto: captura KanalD

Oana Turcu a observat in ultimele aparitii ale Andei Adam ca din cauza tenului uscat acesteia au inceput sa-i apara cateva riduri urate. Se prea poate sa fie si din cauza relatiei lui Victor Slav cu Bianca Dragusanu, dar indiferent de cauza, Oana Turcu ii face cateva recomandari pentru a scapa de ele.

“Mi-a placut mereu stilul direct si puternic al Andei Adam. E o fata care a pornit de jos si care a ajuns departe avand talent si o determinare fantastica de a fi cat mai sus. Artistic, fizic si, de ce nu, sentimental. Anda Adam este o invingatoare, desi nu trebuie sa-si doreasca nimeni sa fie in sufletul ei cand vede ca omul pe care l-a iubit sase ani a ales atat de repede sa fie iubitor si exuberant cu alta femeie in fata tuturor camerelor de luat vederi.
Recunosc, insa, cele mai recente imagini cu Anda Adam m-au frapat din alta privinta. Profesionala. Cea care ma priveste. E o deformatie profesionala sa observ problemele tenului, cand privesc pe cineva. Pentru ca, sigur, si eu le-am privit sute de ore pe cele pe care le-am avut.
Anda are tenul uscat. De aici si voluptatea presei de a-i descoperi ridurile aparute deja si care cred ca o fac mai interesanta. Ea e o femeie care nu are nevoie de injectii, ci de un tratament eficient si bun, pentru ca tenul sa se hidrateze”, a scris Oana pe blogul ei.

×
Subiecte în articol: anda adam oana turcu riduri tratament