x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Oprah Winfrey şi-a petrecut ziua de naştere în pat din cauza unui cadou primit de la un prieten

Oprah Winfrey şi-a petrecut ziua de naştere în pat din cauza unui cadou primit de la un prieten

31 Ian 2013   •   10:56
Oprah Winfrey şi-a petrecut ziua de naştere în pat din cauza unui cadou primit de la un prieten

Oprah Winfrey a sărbătorit împlinirea celor 59 de ani în pat pentru că a avut dureri la spate din cauza unui cadou primit de la prietenul ei, regizorul Tyler Perry, informează contactmusic.com.

Realizatoarea de televiziune şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 29 ianuarie şi a primit numeroase cadouri, printre care s-a numărat şi un uriaş aranjament floral din partea lui Tyler Perry. Trandafirii primiţi de la prietenul ei i-au cauzat însă vedetei dureri după ce l-a ridicat.

"Aproape toată ziua am stat în pat", a scris Oprah Winfrey pe Twitter adăugând că Tyler Perry i-a trimis foarte mulţi trandafiri, iar după ce i-a ridicat au apucat-o durerile la spate.

"Îmi pare atât de rău. Îmi place să trimti oamenilor cu diferite ocazii aranjamente florale mari. I-am trimis şi lui Oprah unul de ziua ei. A durut-o spatele după ce l-a ridicat. Nu glumesc! Însănătoşire grabnică Oprah. La mulţi ani. Îmi pare rău. Data viitoare îi trimit un trandafir", a scris Tyler Perry pe pagina lui de Facebook.

×