x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Organizator pus pe jar de Jean Michel Jarre

Organizator pus pe jar de Jean Michel Jarre

de Dana Andronie    |    09 Mai 2010   •   00:00
Organizator pus pe jar de Jean Michel Jarre
Sursa foto: Christine Ferreira/

Întreaga producţie tehnică, artistică şi logistică pentru show-ul lui Jean Michel Jarre, din 3 iunie la Bucureşti, este adusă special (cu tot cu personal) din Franţa, Belgia, Olanda, Marea Britanie şi Germania. Trebuie să recunoaştem că Michel Jarre "încape" cu greu într-o sală din România, oricât ar fi ea de polivalentă. Ne referim, bineînţeles, la sală.



Şi acum începe lista cu probleme! Necesarul extraordinar de mare de putere electrică impune cablarea la un transformator aflat la distanţă destul de mare de sală, dimensiunile ecranului folosit (30 m x 9 m) "mănâncă" un număr relativ mare de locuri din totalul normal, ceea ce va diminua considerabil capacitatea sălii. Grăbiţi-vă să cumpăraţi bilete! Superspectacol, superpreţ. Un bilet la spectacolul din 3 iunie de la Sala Polivalentă costă între 700 şi 100 de lei.

Echipamentele de laser şi pirotehnie necesită blocarea unor zone, ceea ce afectează, de asemenea, o parte a locurilor din sală. Atenţie, puterea instalată a sunetului ar putea ridica alte probleme! Ce mai, organizatorul (Fundaţia Phoenix) a fost pus pe jar de Jean Michel Jarre!

EXPERIENŢĂ INCREDIBILĂ
După succesul de casă de acum doi ani pe care l-a avut în România (biletele s-au epuizat cu o lună înainte de eveniment), Jean Michel Jarre revine în cadrul primului său turneu mondial în care publicul poate lua direct parte la universul său singular, poate să intre întru totul în lumea sa cu muzică şi viziuni eterne. Pentru a împărtăşi această experienţă incredibilă, Jarre a decis să introducă conceptul de "all-in-one-show", integrând tehnologia de ultimă generaţie în sunet, lumini şi efecte speciale pentru un rezultat remarcabil.

Prin fuziunea sintetizatoarelor de tip analog, a tehnologiei digitale, a designului spectaculos de lasere şi a coregrafiei speciale a luminilor, artistul a imaginat un show ce concentrează expresia semnăturii sale şi a talentului său magnific în a crea evenimente unice. Jean Michel Jarre este pionierul muzicii electronice şi un artist inovator care a emoţionat milioane de oameni, doborând mai multe recorduri mondiale cu spectacolele de tip gigant.

Muzica sa electronică şi reprezentaţiile sale unice au călătorit în toată lumea. "Magicianul Jarre" şi-a lăsat amprenta în puncte importante ca Paris, Moscova, Beijing, Londra, Piramidele Egiptului etc.

×
Subiecte în articol: antimonden