x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ouă explodate şi hotă în flăcări

Ouă explodate şi hotă în flăcări

de Anca Stanescu    |    14 Iul 2008   •   00:00
Ouă explodate şi hotă în flăcări

NU-I BAI!  ●  Vedetele se întrec în accidente casnice
De la popcorn şi ouă bubuitoare, pînă la căderea împreună cu biblioteca şi inundarea vecinilor, artiştii şi Dj-ii autohtoni au reuşit să înfăptuiască aproape toată gama accidentelor din gospodărie.



NU-I BAI!  ●  Vedetele se întrec în accidente casnice
De la popcorn şi ouă bubuitoare, pînă la căderea împreună cu biblioteca şi inundarea vecinilor, artiştii şi Dj-ii autohtoni au reuşit să înfăptuiască aproape toată gama accidentelor din gospodărie.

Pe Ramon Cotizo picătura chinezească nu l-ar da gata nicicum. Este călit din pricina invaziei apei pe motiv de ţevi slabe ori ruginite. "În toate gospodăriile care m-au găzduit accidentele au fost de natură lichidă. Am avut şi continuu să am probleme cu apa. Că e de la bucătărie, de la baie, robinet, ţeavă, nimic nu rezistă! Toate crapă, ruginesc brusc sau se sparg la apariţia mea în peisaj." Aşa a reuşit Ramon să facă un sport de performanţă: şi-a inundat de şapte ori vecinul, pînă cînd acesta a cedat nervos şi s-a mutat. Pe lîngă aceste isprăvi, faptul că Dj-ul InfoPro nu deţine nici un set de pahare sau de farfurii întreg pare o joacă de copil...

OUĂLE LUI CĂTĂLIN CRIŞAN. Artistul şi-a luat inima în dinţi şi trei ouă din frigider şi le-a băgat în cuptorul cu microunde. "Am citit pe prospect că este nevoie de un minut pentru un ou. M-am gîndit că dacă am trei ouă, trebuie să le las trei minute. Eram în sufragerie cînd am auzit o bubuitură. Speriat, mi-am pus soţia şi copiii să stea culcaţi la pămînt. Eram convinşi că e un bombardament, parcă dădeau ruşii sau nemţii cu tunul. M-am dus în bucătărie, am scos cuptorul din priză şi am găsit două ouă făcute zob. Al treilea era, însă, întreg. Am crezut că îl pot hali măcar pe acesta, dar cînd am dat cu linguriţa în el a explodat şi mi-a sărit drept în ochelari." Acum înţelegem de ce cîntăreţul înaintează cam greu cu scrisul la romanul său. Dacă are vizibilitate redusă...

Nici DJ-iţa Ana Maria Tatu nu este prietena cuptorului cu microunde. "Am încercat să gătesc pentru cîţiva prieteni şi, ca o fată modernă, am zis să apelez la cuptorul cu microunde. Din păcate, puiul a ieşit cam crud. Era însă bine condimentat, cu o crustă de invidiat!" Ana Maria a recidivat recent. "Am încercat să fac popcorn. Şi s-a lăsat cu explozie. Floricelele erau maronii spre negre, iar bucătăria devenise invizibilă din pricina norilor groşi de fum."

PICAJ INTELECTUAL. De studioasă ce este, Oana Tache a căzut împreună cu biblioteca. "Am reuşit să sperii toată familia. De mică mă urcam pe mobilă, dar după păţania asta m-am liniştit subit şi totodată motivat!", declară ea. Să-ţi bubuie aragazul din cauza unei acumulări de gaze în timp ce asculţi Louis Armstrong? Se poate. I s-a întîmplat lui DJ Escu, care avea şi el o "vină": gătea. Nono Semen ar putea să-şi ia diplomă de aruncător de flăcări. "Am aprins o tigaie pentru că am încins uleiul prea tare şi cînd am pus cartofii au explodat pur şi simplu. Vîlvătaia avea un metru şi a distrus hota", povesteşte el. Pentru Cristina Iacob nu există nici o zi fără accidente în gospodărie. "Cel mai des mă lovesc de pantofii care nu-mi mai încap în dressing şi de toate colţurile posibile de prin casă. De cîte ori nu mi-a sărit ulei încins pe piele sau nu m-am ars cu tigaia!... Dacă ar fi asigurări pentru astfel de accidente cred că aş fi bogată, foarte bogată!", spune ea. Ernes Fazekas
n-a păţit-o prea grav. A spart un borcan cu linte acum un an. "Însă urmările se simt şi azi. Încă mai găsesc boabe..."


EXPLOZII
"Am încercat să fac popcorn. Şi s-a lăsat cu explozie. Floricelele erau maronii spre negre, iar bucătăria devenise invizibilă din pricina norilor groşi de fum"
Ana Maria Tatu - DJ ProFM Dance

LOGICĂ
"Am citit pe prospect că este nevoie de un minut pentru un ou. M-am gîndit că dacă am trei ouă, trebuie să le las trei minute. Eram în sufragerie cînd am auzit o bubuitură"
Cătălin Crişan - Cîntăreţ

×
Subiecte în articol: antimonden ouă