x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Paris Hilton "insultă Mecca": Musulmanii sunt revoltaţi pentru că vedeta a deschis un magazin în oraşul sfânt

Paris Hilton "insultă Mecca": Musulmanii sunt revoltaţi pentru că vedeta a deschis un magazin în oraşul sfânt

20 Noi 2012   •   12:14
Paris Hilton "insultă Mecca": Musulmanii sunt revoltaţi pentru că vedeta a deschis un magazin în oraşul sfânt
Sursa foto: AFP

Paris Hilton a deschis un magazin de accesorii şi genţi în oraşul sfânt pentru musulmani Mecca, Arabia Saudită, numeroase persoane considerând câ vedeta "insultă astfel Mecca", scrie Daily Mail.

Paris Hilton a anunţat pe contul ei de Twitter deschiderea noului magazin, reacţiile fiind împărţite. Unele persoane s-au supărat din cauza iniţiativei vedetei, în timp ce altele susţin că este un brand internaţional şi nu contează dacă este o ţară arabă.

Paris Hilton, în vârstă de 31 de ani, este strănepoata fondatorului imperiului Hilton, Conrad Hilton. În ultimii 10 ani, Paris Hilton rareori a lipsit din tabloidele din iîntreaga lume.

Între 2003 şi 2007 Paris a participat alături de cea mai bună prietenă a ei din acea perioadă, Nicole Richie, la reality-show-ul "The Simple Life", iar în 2008 a fost protagonista unui format TV similar, în care îşi căuta o nouă prietenă.

În 2007, starleta a petrecut trei săptămâni în închisoare pentru că a încălcat termenii impusi în perioada de libertate condiţionată, după un accident rutier, iar în 2010 a fost condamnată pentru posesie de droguri.

Între timp, ea a lansat mai multe colecţii vestimentare internaţionale, un parfum şi o linie de pantofi.

De asemenea, ea s-a lansat şi în industria muzicală. Albumul de debut al starletei americane, "Paris", lansat în 2006, a generat opinii împărţite în rândul criticilor muzicali.

×