x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Cristi Tabara

Patru intrebari pentru Cristi Tabara

28 Feb 2004   •   00:00

Un om dintr-o bucata caruia ii displace incompetenta.

  • De la viata, cel mai mult va doriti linistea interioara. Cum o dobanditi?


Obosesc deseori si e foarte normal sa se intample lucrul acesta, li se intampla, cred eu, tuturor celor care lucreaza in acest domeniu - televiziunea. Ma recreez citind, scriind, ascultand muzica, plimband cainele si vorbind cu oamenii. Cand am timp si starea necesara fac tot ce imi sta in putinta sa fug de acest oras. E foarte important pentru mine sa ma adun, sa-mi gasesc clipe de liniste.

  • Printre hobby-urile dvs, se numara si cresterea cainilor.

    Este adevarat. Asa cum am spus si mai sus, ma recreez de multe ori plimbandu-mi cainele si-mi place mult sa ma ocup de cresterea lui. Cainele este mai mult decat atat, cred ca e chiar singurul prieten al omului. Cainele iubeste neconditionat si are incredere absoluta in stapanul sau. Asta nu se intampla niciodata intre oameni care nici nu iubesc, nici nu au incredere atat de mare intre ei.

  • Pareti un om foarte calm. Cu toate acestea, se spune ca sunteti impulsiv uneori.

    Momentele mele de calm alterneaza cu cele de nervozitate. Este si normal, de altfel. Insa cel mai mult ma enerveaza incompetenta aroganta. Nu am absolut nimic cu oamenii care isi vad si isi cunosc limitele si care stiu sa ceara ajutorul celorlalti, atunci cand au nevoie. Pe mine ma scot din pepeni oamenii care pretind ca stiu totul si care nici nu stiu sau nu recunosc ca au uneori nevoie de ajutor.

  • Ce intamplare din copilarie v-a ramas in minte?

    Am multe amintiri placute si mi-e greu sa povestesc despre una anume. Cred totusi ca cea mai frumoasa amintire din copilarie este o excursie pe care am facut-o cu parintii mei la toate manastirile din Moldova. Desi nu cred ca aveam mai mult de zece ani, calatoria mi-a ramas in minte pana in cele mai mici detalii: senzatii, mirosuri, peisaje. A fost fascinant. Soarta a facut sa studiez Teologia. (Roxana I. Ancuta)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden