x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Dan Negru

Patru intrebari pentru Dan Negru

24 Feb 2004   •   00:00

Un burlac care nu se grabeste sa se insoare. Gigi Becali l-a facut dobitoc dupa ce a invitat, la filmari, stelisti

Ieri ai implinit 32 de ani si tot burlac esti. N-ai de gand sa te asezi si tu la casa ta?
Toti ma intreaba acelasi lucru, inclusiv parintii. Ma astenizati! Nu stiu in care an ma voi insura, cand voi hotari sa renunt la libertate. Poate ca inca nu mi-a sunat ceasul. Oricum, nu voi face nunta mare, ci doar intre prieteni. Iubita mea, Codruta, este femeia care ma iubeste, dar e si cel mai mare critic al meu. Vreau sa am multi copii, doi sau trei, si baieti, si fete. As fi un tata tare bun.

Ai avut propuneri sa lucrezi la o televiziune din Canada. De ce ai refuzat contractul?
Nu puteam sa plec atat de departe. Eu calatoresc mult, in vacante ma urc la volan si trec granita. Dar, cand mi se face dor de casa, ma intorc. In ceea ce priveste contractul cu acel post de televiziune din Canada nu regret ca l-am refuzat, desi as fi fost prezentatorul unei emisiuni de divertisment pentru Diaspora. Tot mai bine e in tara mea, aici ma cunosc toti, ma saluta si femeia de serviciu.

Chiar ai dat jos pe cineva, din masina ta, pentru ca avea ghetele murdare?
Am fixuri in privinta masinii mele, Citroen. Prietenii stiu ca n-au voie sa urce cu incaltamintea murdara de noroi, sa sparga seminte sau sa fumeze. Duc masina la spalatorie de sase ori pe luna. Mi-am facut abonament lunar de 300.000 de lei, deci m-am ales cu o reducere de 50%. Anul trecut nu mi-am mai gasit masina in parcare. Mi-o mutase un nebun din loc, cica, in gluma. Am crezut ca mor de inima!

Ti-ai facut dusmani de cand prezinti emisiunea "Ciao, Darwin"?
Daaa, o gramada! Dupa editia in care am invitat galeria stelistilor si pe cea a dinamovistilor, m-am trezit cu sute de scrisori cu injuraturi, culmea, de la stelisti. Iar eu sunt stelist infocat! Gigi Becali, patronul Clubului Steaua, m-a facut dobitoc! Nu sunt o fire certareata, nu i-am raspuns. Acesta e formatul emisiunii. Dar, daca ar fi sa o iau de la capat, m-as face economist, nu moderator TV. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden