x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden PATRU INTREBARI PENTRU: NARCISA SUCIU

PATRU INTREBARI PENTRU: NARCISA SUCIU

07 Feb 2004   •   00:00

O afacerista cu firma "pe zero", o vegetariana convinsa, o cantareata care se teme de avion.

Ti-e frica de avion, dar in curand vei zbura pentru a doua oara?
Voi pleca in America, in turneu. Sunt foarte obosita, pentru ca inca nu mi-am revenit dupa Sarbatori. Daca n-apuc pana atunci sa dorm, sunt "rezolvata". Tot ce-mi doresc este un loc in care sa pun capul jos. Poate o sa dorm in avion. Altfel chiar mi-e frica rau de tot. Daca stai sa te gandesti, frica e un sentiment care nu vine de la Dumnezeu. In mod normal n-ar trebui sa-ti fie frica, pentru ca nu te lasa Dumnezeu.

Apartamentul repartizat de Primarie in ce stadiu mai e? Stai tot cu chirie?
Nu mai sper la apartamentul ala de mult. Sa ma duc zilnic sa ma caciulesc la ei?! Ce rost are! Oricum, blocul in care mi-a fost repartizata casa este neterminat. Niciodata nu strang nici un leu. Cheltuiesc tot ce castig. Dar cati bani o sa castig acum in America si in Europa, in mod normal, ar trebui sa-mi ajunga macar de avans si de mobilat apartamentul. Asa cum platesc chiria cred ca o sa platesc si ratele.

Nu te-ai gandit niciodata sa te stabilesti in strainatate?
Deloc. Eu cred in chestia asta... ca, daca te-o lasat Dumnezeu aici, are el un plan cu tine. Nicaieri nu m-am simtit ca acasa. Mi-a propus odata o tipa din Montreal, care avea motel, sa raman acolo, sa cant. Insa banii pe care mi-i oferea, din punctul meu de vedere, ca sa plec de langa fiica-mea, erau foarte putini. Nu exista nici un ban pe lumea asta sa ma plateasca sa ratez cresterea copilului.

Ti-a trecut vreodata prin cap sa incepi o afacere pe cont propriu?
Cum sa nu. Mi-am facut si firma, in 2000. E pe zero, de-atunci. Nici macar n-am marit capitalul. Primul punct din actul constitutiv era "producere, crestere, comercializare bostanoase si ciuperci" si ultimul, "impresariat artistic". Am vrut sa fac o ciupercarie. Dupa ce am vazut cat de complicat si ce investitie trebuie, am renuntat. Nu ma pricep eu la asa ceva. Abia imi tin cheltuielile. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden