x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Razvan Fodor

Patru intrebari pentru Razvan Fodor

12 Mar 2004   •   00:00

Un Krypton care, in adolescenta, a lasat jocul cu mingea pentru fete.

  • Cum esti Rac, probabil ca esti foarte sensibil. Ce anume te sensibilizeaza?

    Ma impresioneaza muzica, ma sensibilizeaza vremea de afara... Ma pot trezi gandind pozitiv, iar intr-o secunda, uitandu-ma pe geam, ma deprim. Totodata, am si "darul" de a-i deprima pe cei din jurul meu cand este luna plina, pentru ca devin apatic. N-o sa credeti, insa anumite filme ma sensibilizeaza pana la lacrimi. De curand am plans de-am innebunit la sfarsitul filmului "Beautiful Mind".

  • Cand si de ce te-a dezamagit foarte mult un prieten?

    De obicei imi aleg foarte bine prietenii si nu prea am parte de esecuri de acest gen. Din pacate, s-a intamplat odata sa ma "intep", desi nu eram eu implicat in mod direct. Un prieten de-al meu a avut o aventura cu iubita altui prieten. Intamplarea cu pricina m-a dezamagit foarte tare. Nu suport absolut deloc infidelitatea! Nu suport tradarea si ii urasc enorm pe oamenii perversi.

  • Care-i cea mai mare nazdravanie pe care ai facut-o in copilarie?

    Era pe vremea cand bateam mingea in fata blocului. Am spart geamuri timp de trei zile ca sa-mi dau seama ca nu sunt facut pentru astfel de jocuri. In prima zi am spart geamul de la dormitorul unui vecin. A venit tata si a platit. Apoi geamul scolii... a venit tata si iar a platit. Insa a treia zi am spart geamul unei masini. Atunci m-am hotarat sa abandonez jocul cu mingea si sa incep sa ma joc cu fetele.

  • Daca ti-ar cere Catrinel sa renunti la muzica, pentru a pleca din tara, ce ai face?

    Niciodata nu as abandona muzica pentru altceva. Sunt foarte categoric in aceasta privinta, dar asta tocmai pentru ca iubesc muzica si nu as putea trai fara ea, fara a canta. In plus, iubesc sa locuiesc in tara in care m-am nascut. Imi place Romania. Si, pe langa acestea, oricum nu assuporta sa fiu departe de cei dragi, sa-mi parasesc rudele, colegii de trupa si toti prietenii pe care-i am. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden