x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Rocsana Marcu

Patru intrebari pentru Rocsana Marcu

11 Mar 2004   •   00:00

O femeie care a reusit sa provoace un accident. Soferul motocicletei voia doar sa-i ofere un buchet de flori.

  • Ai accepta vreodata sa fii model pentru un pictor sau un sculptor?

    As fi de acord, mai degraba, sa fiu model pentru un sculptor. Si asta pentru ca, pe langa parfumuri, aur alb si trandafiri rosii, sculptura este o alta mare pasiune a mea. Un alt motiv ar fi si faptul ca am un corp cu formele destul de proeminente si, cu siguranta, ar fi mult mai interesant produsul final. Sunt curioasa sa vad cum ma percepe un sculptor. O sculpura are alt impact decat o pictura.

  • Ai vreo cifra care ti-a purtat noroc si la Loto?

    Da. 3 este cifra cu pricina! Imi amintesc ca la examenele pe care le-am avut la facultate, intotdeauna alegeam biletelul cu subiecte ce avea numarul 3, iar acesta imi aducea noroc. De fiecare data cand am de ales niste cifre, la Loto sau la cursele de cai la care se intampla sa mai joace fratele meu, optez inclusiv pentru numarul 3 si nu m-a dezamagit niciodata. Sper ca nici de acum inainte.

  • A reusit vreodata un barbat sa te impresioneze cu un gest anume?

    De 8 Martie m-a dat gata un barbat care mergea pe o motocicleta, iar la semafor imi tot facea semne sa opresc. L-am ignorat, dar a continuat sa mearga in paralel cu mine. N-a fost atent si a lovit usor un Jeep. Dupa ce am oprit, mi-a spus ca voia doar sa imi spuna "La Multi Ani" si sa-mi ofere un buchet de flori. I-am multumit si a ramas sa ne mai vedem... tot pe la semafoare. Oricum, m-a impresionat.

  • Ti s-a intamplat sa fii invidioasa pe o persoana cu anumite calitati care-ti lipsesc?

    Slava Domnului, invidioasa nu sunt pentru ca imi cunosc foarte bine calitatile si intotdeauna am admirat o persoana de la care aveam sau am ce invata. Cel mai tare ma distreaza atunci cand sunt la un restaurant sau intr-un bar, iar femeile insotite imediat le intorc iubitilor capetele pentru ca barbatii se uita dupa mine. Cred ca fiecare femeie ar trebui sa aiba incredere in atuurile ei. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden