x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Roxana Ciuhulescu

Patru intrebari pentru Roxana Ciuhulescu

12 Feb 2004   •   00:00

O admiratoare a lui Scarlet O’Hara, care are picioarele lungi de 1,20 cm si nu-si gaseste pantaloni pe masura

De ce iti place Scarlet O’Hara? Te-ai vedea traind in alta epoca?
Scarlet O’Hara este sensibila si in acelasi timp puternica. Cred ca ma regasesc putin in personajul ei. Oricum, cartea este suficient de siropoasa ca sa placa oricarei femei. Mai degraba ma vad in viitor decat in trecut. Intr-o lume a tehnologiei avansate, a metrourilor zburatoare asa cum vedem noi in filme. In general nu-mi place sa privesc inapoi. Ma uit numai spre viitor. Din trecut doar invat.

Povesteste-ne un incident (accident) pe care l-au provocat picioarele tale.
Acum vreo 3 ani eram pe Calea Victoriei, imbracata intr-o fusta foarte scurta. Vizitam niste magazine. Eram in fata la Continental, iar la un moment dat s-a produs un accident, 3 masini s-au lovit in lant, chiar langa mine. Soferul din ultima masina s-a dat jos si a inceput sa zbiere cum de-mi permit sa port o fusta asa scurta. Ma invinuia ca s-ar fi uitat la mine si din acest motiv a produs accidentul.

Cate perechi de pantofi ai? Stiu ca iti faci incaltamintea pe comanda.
Cred ca vreo 30 de perechi de pantofi, dintre care aproape jumatate au si toc. Chiar daca sunt inalta imi place sa port tocuri. Sa stii ca le cumpar pe toate si nu mi le fac. Port 40 la picior, asa ca nu este foarte problematic cu pantofii. Este o masura care se gaseste peste tot. Pantofii mi-i gasesc usor, cu pantalonii sunt in dificultate, pentru ca sunt prea scurti pentru picioarele mele.

De ce ai ales sa boxezi? Nu crezi ca boxul e prea dur pentru o femeie?
Am inceput sa practic box din placere sau mai degraba simteam nevoia sa ma descarc negativ, asa ca am ales sacul de box. Sincera sa fiu, atunci cand am lovit prima oara sacul, nu ma gandeam ca o sa ajung si in ring. Nu m-am laudat niciodata ca stiu sa bat, nu am amenintat pe nimeni si nici nu am promis ca "ciufulesc " pe cineva, cum am fost eu amenintata. Viata este uneori mai dura decat boxul. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden