x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Paula Chirilă, vacanță plină de aventuri, în Grecia

Paula Chirilă, vacanță plină de aventuri, în Grecia

02 Sep 2017   •   14:44
  Paula Chirilă, vacanță plină de aventuri, în Grecia
Sursa foto: Amer Shanabli

Ce-a de-a patra ediție a show-ului ”Aventură cu 4 stele”, care va fi difuzată luni și marți de la 20.30, la Antena1, are ca protagoniști patru personaje puse tot timpul pe șotii. Paula Chirilă, Daniela Crudu, Augustin Viziru și Daniel Max Dragomir au avut parte în Grecia de o aventură pe care, cu siguranță, n-o vor putea uita.

Îndrăgita actriță Paula Chirilă s-a bucurat, după cum ea însăși povestește, de o vacanță complet neobișnuită, plină de peripeții și de experiențe unice.

Ea a savurat fiecare clipă, în ciuda faptului că a fost nevoită să facă față unor probe deloc ușoare și să muncească din greu pentru a se bucura de condițiile de lux destinate învingătorilor concursurilor din show.

Deși a jucat foarte multe roluri de-a lungul carierei sale de actriță, cel de barmaniță în Grecia nu îl experimentase încă. Provocarea a fost să prepare băuturi pentru clienții unui bar plin de turiști și una dintre băuturile care i-au ieșit de minune a fost celebrul și apreciatul mojito.

”În fiecare zi se întâmplau o mulțime de lucruri și fiecare experiență o depășea pe cea anterioară și îmi depășea și mie așteptările. Am și muncit mult, dar a fost și foarte frumos. I-am cunoscut pe Daniela Crudu, pe Max Dragomir și pe Augustin Viziru așa cum nu-i știam. Am făcut împreună o gasca foarte faină. M-am distrat foarte tare”, povestește Paula Chirilă.

De ce surprize a avut parte și cum a decurs aventura din Grecia a Paulei Chirilă și a colegilor ei de filmări, telespectatorii Antena1 vor vedea luni și marți, de la 20.30.

 

 

×