x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pe Johnny Depp divorțul îl costă scump. Își scoate la vânzare câteva tablouri din valoroasa sa colecție

Pe Johnny Depp divorțul îl costă scump. Își scoate la vânzare câteva tablouri din valoroasa sa colecție

10 Iun 2016   •   13:34
Pe Johnny Depp divorțul îl costă scump. Își scoate la vânzare câteva tablouri din valoroasa sa colecție
Sursa foto: Foto: Adrian Manolache

Johnny Depp pare a presimţi că divorţul de Amber Heard îl va costa mult. Ca să nu rămână chiar sărac, actorul s-a gândit să facă rost de bani scoţând la licitaţie câteva tablouri ale pictorului Jean-Michel Basquiat, se arată într-un comunicat al casei Christie's de la Londra, preluat vineri de gala.fr. Vânzarea i-ar putea aduce lui Depp câteva milioane de dolari.

Se ştia că Johnny Depp este amator de muzică şi femei frumoase, dar se cunoaşte mai puţin atracţia lui pentru tablouri de valoare. Actorul ar fi chiar un mare colecţionar, după cum scrie casa Christie's în comunicatul său. Înaintea începutului iminent al divorţului de Amber Heard, actorul a decis să se despartă de nouă tablouri semnate de Basquiat, achiziţionate de-a lungul a 25 de ani. Jean-Michel Basquiat este un pictor american de origine haitiană şi portoricană, cunoscut pentru originalitatea sa.

Vânzarea tablourilor este dureroasă pentru actor, care este un mare admirator al pictorului, cum a şi mărturisit casei Christie's de la Londra. "Nimic nu poate înlocui căldura şi spontaneitatea poeziei lui Basquiat, întrebările şi adevărurile pe care le exprimă", a spus Depp.

Actorul a cheltuit în trecut milioane de dolari pentru achiziţionarea unor pânze realizate de pictori mai mult sau mai puţin cunoscuţi. Acum doi ani i-a plăcut un portret al prinţesei Kate, însărcinată cu al doilea copil, cu o coroană aşezată pe abdomenul rotunjit, cu legenda "Game of Thrones", semnat de artistul Pegasus. L-a plătit cu 30.000 de euro.

În lunile următoare Johnny Depp va fi nevoit să îşi limiteze cheltuielile până va şti cum stă. Divorţul de Amber Heard l-ar putea costa jumătate din averea estimată la câteva zeci de milioane de dolari, încheie gala.fr.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Johnny Depp johnny depp divort