x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pentru imagine - CRBL are nevoie de un creier

Pentru imagine - CRBL are nevoie de un creier

de Catalina Iancu    |    10 Dec 2006   •   00:00

Spaima concurentilor de la "Megastar", CRBL (foto), ii concureaza pe baietii de la Ackent! Nu in ceea ce priveste vocea, ci la capitolul imagine.

Spaima concurentilor de la "Megastar", CRBL (foto), ii concureaza pe baietii de la Ackent! Nu in ceea ce priveste vocea, ci la capitolul imagine.

In sensul ca nici n-apuca interpretul sa deschida gura ca PR-ul, pe de-o parte, si casa de discuri, pe de alta parte, expediaza stiri importante pentru tara. Ce credeti ca a facut, mai nou, CRBL? Si-a facut cadou un pui de labrador, stimati cititori! Citam din comunicatul oficial: "Labradorii sunt considerati cea mai inteligenta rasa de caini, sunt folositi in a ajuta persoanele cu deficiente de vedere si sunt afectuosi si fideli. Ziza este numele catelusei recent adoptate de CRBL. Ea a reusit sa se faca foarte usor iubita de toti membrii trupelor Simplu si Big Bounce, dar si de oricine are prilejul sa o cunoasca. Mica si jucausa, Ziza se pregateste pentru sesiunea de dresaj care o asteapta in viitor ... Ea este foarte norocoasa - isi petrece toata ziua in noul sediu al firmei CRBL, fiind alintata de toti copiii care participa la cursurile de dans ale scolii Big Bounce". Acum, ca are caine care ajuta persoanele cu deficiente (desi la el nu e cazul), ce-i mai lipseste lui CRBL? Un PR cu creier.

×
Subiecte în articol: antimonden CRBL