x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pionier - Alexandru Andries a ras mai bine decat a cantat

Pionier - Alexandru Andries a ras mai bine decat a cantat

06 Noi 2004   •   00:00

MONDEN
Artistul model, cu dimensiunile perfecte 50/30/20 (pentru necunoscatori, 50 de ani de viata, 30 de cariera si 20 de debut discografic), a urcat joi seara pe scena Salii Palatului pentru a sustine un spectacol demn de a fi povestit si stranepotilor.
DANA ANDRONIE

Click pentru a mari imaginea
RELAXARE. Alexandru Andries a ras cu pofta la propriul concert
Insa Alexandru Andries a reusit doar sa fie spiritual, sa rada cu sughituri si abia apoi, spre sfarsit, sa cante cum numai el stie.

MULTUMIRI. Andries a facut duet cu mai vechea partenera Ioana Maria Mantulescu, care l-a ajutat sa o ia pe aratura. Sarea peste note, iar cantaretul cu greu a putut sa tina aproape de portativ, de multe ori falsand. "Ia mana de pe fitilul meu", "Sunt un derbedeu", "Ce sa fac daca-mi placi" sunt doar cateva piese care au prins la public, multumindu-i artistului cu fluieraturi. Pe parcursul concertului, Alexandru Andries s-a tinut de glume si a spus, razand in hohote, ba cum a uitat sa intoarca partitura, ba ca va interpreta cantece vechi, dar fara conservanti, ba ca va "citi" notele "Telefonului", cantec pe care, de altfel, nu stie de ce l-a compus. Momentul culminant a fost atunci cand din chitara menestrelului a iesit "Am cravata mea de pionier". Nici Andries n-a putut sa fie serios, cantand cu gura pana la urechi. De ras.

×
Subiecte în articol: antimonden andries