x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Postul KISS FM si-a bagat DJ-ii la borcan

Postul KISS FM si-a bagat DJ-ii la borcan

14 Iul 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA - LITOAL 2004

Un chiosc cu pereti de sticla, in care se afla aparate scumpe si performante, este resedinta de vara a DJ-ilor de la Kiss FM: Andreea Berghea, Sorin Mocanu si Andu Campu, Cristi Nitzu, Vali Barbulescu. Cei mai fericiti DJ din Romania trebuie sa fie cei de la Kiss FM, ca i-au trimis sefii sa munceasca la mare. Ce poate fi mai placut decat sa faci cateva ore de program de radio privind valurile, nu tiparite pe un poster, ci de-adevaratelea, spargandu-se in buza plajei?
DANA CIOBANU

Un chiosc cu pereti de sticla, in care se afla, frumos stivuite, aparate scumpe si performante, este resedinta de vara a DJ-ilor de la Kiss FM.

DISTRACTIE. Cartierul general estival este situat pe faleza de la Mamaia, langa Club XXI, spre bucuria fanilor, dar si a animatorilor "pupaciosi", Andreea Berghea, Sorin Mocanu si Andu Campu, Cristi Nitzu, Vali Barbulescu si compania. "Carcotasii" nu intra in calcul, pentru ca fiecare isi face vacanta pe unde a vrut, adica unul in America si altul in Grecia.

Tehnic, totul pare complicat, pentru ca trebuie sincronizata emisia de pe Litoral cu cea din Bucuresti si cu cea din tara. Dar distractia e maxima, mai ales cand te afli in inima statiunii Mamaia.

Cum se vede lumea dintr-un borcan de sticla? Trebuia sa experimentam si asa am ajuns sa intram in cabina estivala a Kiss FM. La datorie era Vali Barbulescu, "gata oboist" dupa drumul de intoarcere de la Suceava, unde si-a promovat in week-end noul sau album.

GRADINA ZOO. Nu e frustrant sa stai in cutie, cand toata lumea e pe plaja si se distreaza, zice Vali Barbulescu. "Mai degraba e un pic jenant, pentru ca vin oamenii si se uita pe geam ca la o maimuta de la Zoo. Eu nu am nici o problema cu asta, de-acum m-am obisnuit sa vad cum rasare un cap curios de dupa aparate, dincolo de geam. Chiar a venit un tip astazi sa-mi ceara doua coli de hartie A4. Mi-a si zis pe nume, ca s-a uitat la ceas si stia cine facea program la ora aia. I-as fi dat, dar n-aveam si l-am trimis la o terasa."

VIZITATORI. Si vedetele vin in vizita la chioscul animatorilor. Printre ultimile celebritati care i-au calcat pragul se afla Gina Pistol, aflata in trecere prin Mamaia.

Usa chioscului sta mai tot timpul deschisa, pentru ca dincolo de peretii de sticla se creeaza un efect de sera naucitor. Andreea, cea care deschide programul matinal, sufera cel mai mult, pentru ca pe tura ei soarele bate direct in borcanul cu DJ. Ah, si sa nu uitam: pe peretii studioului de sticla au fost lipite mici colante, pentru ca in prima zi de emisie s-a intamplat ca mai multi turisti sa dea cu capul de geamurile chioscului!

Dar nu toti romanii care asculta transmisiunile Kiss FM estivale au ocazia sa si vina pe Litoral. "Eu ma cam feresc sa folosesc in animatia mea de zi cu zi sa ma laud foarte tare ca sunt la mare si e soare si ma distrez, cand stiu ca oamenii din Bucuresti se prajesc pe un asfalt de 50 de grade Celsius sau colegii mei de la radiourile din provincie nu au aer conditionat si se coc in studiouri", spune Barbulescu. Solutia? "Incerc sa-i incurajez pe cei care nu au norocul sau mijloacele de a ajunge la mare si sa impartasesc atmosfera de vacanta."

DOUA IUBITE. E plictisitor sa privesti marea atatea ore pe zi? Ca n-ai ce sa faci, te fura linia orizontului… "Nu pot sa vorbesc in numele colegilor mei, pentru ca eu sunt constantean si am vazut marea in toate felurile posibile: si agitata, si calma, si ninsa, si neagra, si albastra! Nu-i nici mister si nici surpriza pentru mine, pentru ca sunt foarte apropiat de mare. Dupa iubita mea, Irene, marea e cea de-a doua iubita." Daca treceti pe la mare, nu uitati sa-i salutati pe DJ-ii din borcan. Ascunsi pe dupa stivele de aparate, ei va fac vacanta mai frumoasa.

CURIOZITATE

"E un pic jenant, pentru ca vin oamenii si se uita pe geam, ca la o maimuta de la Zoo. M-am obisnuit sa vad cum rasare un cap curios de dupa aparate, dincolo de geam." - Vali Barbulescu

FARA MISTER

"Am vazut marea in toate felurile posibile: si agitata, si calma, si ninsa, si neagra, si albastra! Nu-i nici mister si nici surpriza pentru mine, pentru ca sunt foarte apropiat de ea." - Vali Barbulescu

NISIPUL ITI IA OCHII
Cei care lucreaza pe plaja nu sunt atat de deranjati de briza sau de monotonia peisajului, cat de stralucirea nisipului. "Ospatarii m-au avertizat sa port ochelari de soare, pentru ca or sa ma usture ochii. Este aceeasi reactie pe care ti-o da privitul zapezii mult timp. N-am vrut sa port ochelari in timpul programului, sa nu zica lumea ca-s fitos. Dar am inceput sa am probleme cu ochii", ne-a declarat DJ-ul de serviciu Vali Barbulescu.

Andreea Antonescu, o cantareata plouata

Andreea Antonescu a fost prinsa de furtuna in Eforie Nord si a ajuns uda din cap pana-n picioare la spectacolul "De ce ma minti". A "amenintat" presa ca va reveni cu un nou album. Ne-o coace ea ceva, din moment ce nu-i mai ajunge nimeni cu prajina la nas! Cum a intrat in culise, s-a si ascuns intr-o cabina. Las’ ca se roaga ea de ziaristi sa vina la lansare! (M.M)

CONDICA DE RECLAMATII

DECIBELI. Vedeta din Prima TV care-i intreba pe invitati, in mod aproape obsesiv, ce-i enerveaza mai tare si mai tare si-a gasit nasul. Unde? La Mamaia. Chiar daca n-a zabovit pe Litoral mai mult de trei zile, timp in care a filmat nonstop, Badea si-a pus nervii pe bigudiuri. "Muzica house imbecila" este de vina. La care s-au mai adaugat si decibelii. Cam atat are de reclamat Mircea. Noroc cu asfaltul din Constanta, care l-a incantat nevoie mare! Adevarata desfatare pentru masina si proprietar. (Miruna Mihalcea)

WC-URI MIROSITOARE. Malina Olinescu are amintiri mai putin placute despre Litoralul Marii Negre. Aflata cu un contract in statiunea Eforie Nord, ea a profitat de zilele frumoase pentru a merge la plaja. Ca sa mai stinga din arsita, s-a mai tratat cu cate o bautura rece. Numai ca, atunci cand a vrut sa mearga la toaleta de pe plaja, a avut o supriza mai mult decat neplacuta. "Toaletele ecologice de pe plaja nu puteau fi folosite decat daca nu mai aveai simtul mirosului. De la o distanta apreciabila, puteau de ziceai ca nu au mai fost descarcate si curatate de luni de zile. Nu inteleg cum e posibil ca pe o plaja privata, plina de oameni, administratorii sa nu aiba grija sa goleasca WC-urile", spune Malina. Si asta nu e tot. Pe treptele falezei din Eforie Nord, daca nu esti atent pe unde mergi, poti calca oricand in fecale. Ca sa nu mai spunem ca zona, altfel foarte frumoasa, miroase nu a flori, ci a urina! (Dana Ciobanu)

Jurnalul National, in misiune pe Litoral

Daca v-ati deghizat in paparazzi si ati pozat vreo vedeta si vreti sa apara la gazeta, nu ezitati sa ne contactati. Daca se nimereste sa fiti chiar Aurelian Temisan, Adrian Enache, Gabriel Cotabita sau Elena Carstea, Andreea Balan, Andreea Banica, Dana Nalbaru, Teo si va aflati in cautarea iubirii (pierdute), ne puteti scrie si vi se va rezerva un loc la rubrica de matrimoniale estivale.

Adresa noastra: Piata Presei Libere, nr.1, corp D, etaj 8 sau dana.andronie@jurnalul.ro

SUMAR ZI DE VARA PANA-N TOAMNA - 14 iulie 2004

"Mamaia Copiilor", razboiul parintilor

Costinesti, marea statiune-fantoma

Litoralul azi

Cu vedere la plaja
×
Subiecte în articol: antimonden plaja