x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Povestea incredibilă a unei românce stabilită în Franța: A copilărit într-o secție de oncologie, iar la maturitate a reușit să învingă cancerul

Povestea incredibilă a unei românce stabilită în Franța: A copilărit într-o secție de oncologie, iar la maturitate a reușit să învingă cancerul

19 Iun 2018   •   10:23
Povestea incredibilă a unei românce stabilită în Franța:  A copilărit într-o secție de oncologie, iar la maturitate a reușit să învingă cancerul

Raluca are doi copii, trăiește în Franța și a reușit să învingă cancerul. Ea își va împărtăși impresionanta poveste de viață, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, la Antena 1.

Raluca și-a petrecut bună parte a copilăriei la locul de muncă al mamei sale - secția de oncologie a spitalului din Alexandria.

În timpul facultății ea l-a cunoscut, în cadrul unei întâlniri pe nevăzute, pe cel care avea să-i devină soț. El este român, plecat în Franța de foarte mic. A fost dragoste fulgerătoare așa că Raluca lasă totul și pleacă în Franța. În 2007 s-au căsătorit și au făcut tratamente pentru că nu rămânea însărcinată. În 2009 a dat naștere primului copil, după o sarcină cu mari dificultăți.

După prima noapte cu copilul acasă, soțul ei începe să devină gelos pe copil și să se îndepărteze. Raluca a intrat în depresie și s-a îngrășat 28 de kilograme. Și pentru că soțul ei nu se mai simţea atras de ea, a început să țină cure drastice. După ce-a revenit la silueta de dinainte, relația cu soțul ei s-a îmbunătățit și a rămas din nou însărcinată. La auzul acestei vești, soacra și soțul i-au cerut să avorteze copilul, însă Raluca refuză și-l aduce pe lume pe cel de-al doilea copil.

Raluca a realizat din nou ce fel de om este bărbatul cu care avea doi copii în momentul în care au fost invitați la o nuntă în România și el a obligat-o să slăbească și să meargă la solar înainte de a se întoarce în țară, ca să nu îl facă de râs.

Necazurile cu soțul ei nu s-au oprit aici și, pe lângă acestea, Raluca este diagnosticată în 2012 cu cancer colonorectal. Nici măcar diagnosticul nu îi apropie, soțul îi spune: „sper să mori de cancer.”

După o perioadă extrem de dificilă, Raluca a reușit să învingă cancerul și acum crede că este destinul ei să ajute și alți oameni să lupte această boală cruntă, la fel cum a făcut și mama ei.

Întreaga poveste de viață a Ralucăi, desprinsă parcă din filme, și felul în care a reușit să treacă peste greutățile de neimaginat, telespectatorii le vor putea afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, moderată de Mirela Vaida la Antena 1.

×